Helgen i bilder

Godmorgon!

Oj, vilken helg. Idag är en sån dag när man skulle behövt haft helg efter helgen. Kan ni känna så ibland? Det är lite festligt det där med att ha en fullproppad helg. Man skulle behöva en vilodag efter allt.

Nu ska du få hänga med på vår helg.

I lördags var vi först och hjälpte till med städningen i Magnus nybyggda hus. De har alltså byggt ett hus som ska säljas och det kommer förmodligen komma ut under denna veckan på hemnet. I let you know. Såå fint är det och alldeles lagom i storlek till en familj.

Efter städning och dusch så satte vi oss på tåget mot Västerås. Det hade blivit dags för Thedde att kassera ut sin födelsedagspresent som vi gav honom i Mars när han fyllde år.

Vi satte oss och tog ett glas innan vi skulle vidare på vår bokade tid.

Vi började med att besöka OLearys. Där startade vi med Shuffleboard. Såå kul men oj så svårt.

Sen var det bowling efter det. Hade en riktigt ojämn dag. Ena sekunden bra andra kass.

Sen blev det en promenad genom Västerås gator vidare mot Varda där vi sen åt middag.

Vi hade verkligen sååå trevligt och mysigt. Ett väldigt bra sätt att få lite tid med sitt vuxna barn.

Igår klockan 03.40 väcker Tony mig och säger ”Gå ut i köket och kolla vad katten har gjort”. Först och främst undrade jag vad tusan han gjorde uppe den tiden och sen undrade jag om han inte skulle berätta vad katten gjort istället? Han fortsatte envisas med att jag skulle gå upp, jag fattade ingenting och blev t.o.m irriterad. Skulle jag verkligen behöva gå upp kl 03.40 för att kolla det?

Grejen var att Tony trodde klockan var 7. Rädd för att missa mig som vaknar så tidigt så han tänkte han skulle vara tidig, men kanske inte såååå tidig. Haha….

Jag möttes i alla fall av detta!

Innehöll världens finaste miniväska från Michael Kors. Den går att använda som plånbok men också som en crossbody väska. Älskar den!

Vid lunchtid var vi bjudna till svärisarna på tacoslunch och morsdagsfirande. Sååå gott och jag åt alldeles för mycket.

Igår kväll sen hade vi bokat bord på Pinchos med min stora familj för en middag för att fira morsdag. Alla ungarna, mamma & pappa och syrran och hennes familj. Vi blir 10 personer när vi ses. Milo och Edward testade komforten under bordet också. Fick presentkort av mina stora barn som jag tänkte köpa ett par fina örhängen av. Såå bortskämd var jag igår!

På Pinchos beställer man ju all mat och dryck och även betalar med sin mobil. Mamma och pappa hade aldrig varit där så vi fick skrattade gott åt allt. Inte lätt att veta hur allt funkar för panchisar.

Mamma fick en klänning och 3 trisslotter av oss. Hon vann dessvärre bara 40 kr på dem. Vi som hade hoppats på en resa till Bahamas för hela konkarongen.

Avslutade kvällen med att kolla på ishockeyn hos mamma och pappa.

Finland vann VM guld och det var väl livets skräll. De var uträknade redan innan VM ens startade och vann med sitt lag som bestod av 18 st debutanter. Sån otrolig skräll och ni må tro att det var spännande i soffan. Åh herreminjee, jag somnade gott sen kan jag lova.

Idag är det jobb som väntar. Ska göra mig i ordning här nu och sätta mig på ett fik och beta av dagens skörd.

Längtar redan till soffan ikväll.

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
4 years ago

Vilken mysig helg tillsammans med dina kära. Det är de stunderna som är de viktigaste ❤️
Kram Annika

niinis
niinis
Reply to  Annika
4 years ago

Verkligen! Du har så rätt! Kram ❤️❤️❤️

Img 4309.jpg

Nästa inlägg

Söta chokladmaränger

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x