Verkligheten

SLUT

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej finisar!

Åh hörni, idag har jag varit helt slut. Det förbannade järnvärdet gör detta med mig när jag tränat lite för hårt. Då däckar jag. Bara pang bom helt slut. Nu tar det ett par dagar för mig att komma ikapp. Men sen är jag fit for fight igen.

Det blev jobb till eftermiddagen men sen kände jag bara att jag var sååå slut. Tog faktiskt hörlurarna och bara ägnade mig åt att ligga i nopprig pyjamasbralla med katt på magen och kolla serier. Precis vad jag behövde.

Det här jäkla järnvärdet är ett gissel på det sättet. Har haft en rejäl omgång mens den här gången och att så tätt inpå dra 9,3 km….ja det däckar mig. Man börjar lära sig hur man funkar. Träna lugnt är mer min grej, det är bara att acceptera det.

Fick frågor om min leo-tischa som jag hade på mig igår. Alltså, jag älskar allt med leo just nu. Det är det snyggaste printet och så lätt att matcha till det mesta.

Det är en nyhet på Cellbes nu, superskön och billig. Du hittar den HÄR. Fanns i flera olika färger. Det roliga är att när jag spelade innebandy så var 26 min siffra. Lite kul! 😀

Apropå Cellbes så kan jag tipsa om ytterligare en t-shirt. Sååå skön också och med tryck i fram. Superfin kvalite och fanns också i flera färger. Finns HÄR.

Ni dom följt mig ett tag vet ju att jag är otroligt svag för choklad med apelsinsmak. I julas var jag ju helt galen i Daim Apelsin som jag åt mig fördärvad på. Detta är en ny favorit. T.o.m choklad på förpackningen…. haha! Jag har göttat mig med den här idag minsann. Det var jag värd. 😀

Nu är klockan sent redan, förstår inte var denna dag tog vägen faktiskt? Snart bara sova kvar av den här dagen.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Å

    Jag har gjort samma behandling december 2017- har inte haft några blödningar sen dess 😄 fantastiskt, innan planerade jag hela livet efter mensen och fick blodtransfusion då värdena, Hb och Ferritin var så usla! Håller med dig om att det är toppen att göra om man blöder mycket och har låga järnvärden! Kram

  2. Petra

    Hej ☺ Vill först tacka för en rolig, bra, inspirerande och bra blogg!! Sedan vill jag tipsa om en enkel och effektiv behandling mot kraftiga blödningar. Jag har haft lågt Hb och låga järnvärden i flera år p.g.a. detta. Vissa järnvärden var inte ens mätbara. Jag kontaktade gyn och de sa att man kunde göra en värmebehandling av livmoderslemhinnan. Man bränner den helt enkelt. Jag gjorde detta i oktober 2018 och blöder knappt inget under mens och mina värden är uppe på normalnivå. Ett litet tips bara ☺ Ha det gott 🌷

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers