Pinsam situation

Gokväll vänner!

Just duschat och satt mig i soffan. Det har varit full fart tills nu. Nu är jag så sjukt sugen på en stor påse godis, pepsi max och gärna en dillchips på det. Pms:en bara…… märker du att jag knackar på din dörr? Å jag bara….. fuck you. Typ så känns det. Jag vill inte moffla massa skit, jag har försökt avstå sånt för jag vet att det verkligen inte gör saken bättre. Varken med mitt humör eller pms:en. Däremot måste jag säga att humöret känns mer stabilt än på väldigt länge. Den där träningen säger jag bara, den gör underverk!

Jo men i morse packades bilen med frallor och en frukost till ett gäng influencers som skulle på event.

Ett väldigt trevligt event blev det. En jättefrukost stod uppdukad när alla kom och brödet var väldigt uppskattat. Så många som tyckte det smakade supergott. Kommer recept på det imorgon, så enkelt att baka var det.

Vi var på fjärde våningen, kolla utsikten! Hur fint? Älskar Stockholms gamla hus, det är så vackert där.

Efter eventet åkte jag till outleten i Barkarby. Gick förbi det här härliga stället. Delicatos outlet. Alltså hur drömmigt, inte optimalt med PMS dock. Kom att tänka på en sak när jag gick förbi det här stället. Grejen är att när vi skulle ha kaffestugan så tänkte vi att vi bara skulle ha vanligt kaffe och kanske göra någon latte med en vanlig Nespresso.

Just i den här affären sprang vi på en kille som driver en stor kaffemaskinsfirma som Tony känner. Han fick höra om våra planer och garvade nästan sönder sig själv åt våra Nespresso-planer. Där och då bestämde vi att vi skulle hyra av honom. Å såhär med facit i han kan jag säga att det var tur vi sprang på honom. Det hade blivit kaos! Haha…det hade aldrig gått! Aldrig. Vi hade 400 gäster första dagen vi hade öppet. Tänk dig och stå o puttra latte med en Nespresso? Haha….

Tänk hur livet guidar en ibland? På en Delicato outlet liksom.

Tony kom och mötte upp mig för en lunch. Som vanligt fick han ställa upp och fotografera frugan. Det är ofta så…. ”Åh kan du ta en bild mot den här vita väggen?” säger jag. Å där står han, i ut och skur. I folkhav, på restauranger, i mataffären, på träningen, i parken….ja men you name it. Aldrig gnäller han heller. Han ställer upp och fotar han.

Senare när Tony kom hem från jobbet drog vi till gymet. Jag var så inihelsickes osugen. Hade kunnat betala 500 spänn för o slippa. Noll taggad. Men vi drog dit i alla fall. Ställde mig på bandet och sprang 3,8 km. Sen körde jag mage och stretch. Sjukt skönt när jag var klar! Helt svart under ögonen var jag också utan och ens märka det.

En pinsam sak hände. Man kan väl säga att det handlar om prutt och då blir det automatisk pinsamt vad det än handlar om. Det kan ju vara så att när man joggar sådär så får man igång en svullen mage. Luften vill liksom ut då. Ja men så har man ätit lite mycket gluten åååå, ja då händer det att man släpper på där i jogginghörnet. Det var bara det att den inte var luktlös som dom brukar vara. Ska försöka rentvå mig själv här genast och berätta att jag fiser väldigt sällan numera då jag äter IBS vänlig kost och tillskott.

I alla fall…. Plötsligt tittar Tony på mig som springer bredvid och utbrister HÖGT (då han har hörlurar på sig):

”Har du pruttat?!”

Alltså med sådär förhöjd röst du vet, när man verkligen vill att nån ska höra.

”Men va iiii…. ”

Jag höll på och skämmas ihjäl. Nu vet alla på gymet att jag fes.

Efter träningen skulle vi handla. 4 LOKA för 35 spänn, ja då handlar hon som gillar att bunkra. Jag MÅSTE köpa en soda streamer NU! Det är idiotiskt att bära hem allt detta bubbelvatten alltså.

Vi hade faktiskt en sodastreamer men Tony som är specialist och har högsta högskolepoängen i att kasta har kastat den. Den stod i förrådet sa han. Som att allt som står i förrådet, ja det ska kastas. Han har också lyckats kasta ALLA mina sommarskor och en hel säck med mina kläder i. Det stod också i förrådet. Förrådet är en förjäkla riskabel plats att vara på hemma hos oss. Haha…

Ja ja, så är det.

Nu är jag trööööött! Ha en din kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
4 years ago

Fnissar för mig själv här i sängen…älskar när du bjuder på dig själv!!

niinis
niinis
Reply to  Evelina
4 years ago

Puss ❤️

Sofia
Sofia
4 years ago

Haha du är så rolig Hemma hos oss är jag expert på att slänga för att sedan ångra mig några månader senare…Men nu har du ju bästa ursäkten för att köpa nya sommarskor – gå loss och Tony får betala tycker jag.

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Ja vi har ju helt gemensam ekonomi så det kvittar tyvärr vem som betalar….men det skulle kännas bättre om han på något sätt blev straffad faktiskt.

Marie
Marie
4 years ago

Tips! Sluta köpa vatten .. Sverige har världens bästa vatten i kranen och sluta med kolsyra om du har minsta känslig mage .. finns inget bra med det …

niinis
niinis
Reply to  Marie
4 years ago

Är faktiskt inte känslig för kolsyra alls, däremot har jag väldigt svårt att få i mig vanligt vatten så detta är min lösning för att inte bli uttorkad, vilket jag lätt blir tyvärr. Som jag skrev så måste en sodastreamer inhandlas pronto.

Eva
Eva
4 years ago

Förstår inte heller hur man kan dricka bubbelvatten.
Vanligt kranvatten ska det vara. Tappa upp en kanna på morgonen och lägg i några citronskivor och det ska drickas rumsvarmt då är det lättare att dricka inte iskallt

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Sätter sig som ett lås i halsen på mig, så svårt att få ned vanligt vatten. Tvingar mig att dricka vanligt vatten men lättast att få ned är bubbelvatten.

Kristin
Kristin
4 years ago

Hej!
Tack för en fin blogg.
Älskar dina inlägg om livet. Stort som smått.
En fråga när det gäller träningen och fin pms. När kände du att det gjorde skillnad?
Hur mycket träning per vecka behöver du för att känna att pms:en blir lite mer hanterbar?
Ha en fin dag!
Kram Kristin

niinis
niinis
Reply to  Kristin
4 years ago

Tack så mycket! ❤️❤️❤️

Tycker jag kände av humöret redan första månaden. Alltså efter en månads träning. Jag tränar rätt mycket. Ligger på 5-6 dagar i veckan. Men jag tror att det räcker med typ 3 dagar i veckan om man vill få bukt på PMS besvär. Kram ❤️

Nästa inlägg

Det här med klänning….

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x