Shopping

Det här med klänning….

Kan vi prata klänningar?

Jo men jag blir bättre och bättre på att bära klänning. Det är ju oftast så himla bekvämt att ha på sig så jag fattar inte varför man inte bunkrar upp? När jag väl får på mig en så gillar jag det ju. Men jag är inte särkilt bra på att köpa på mig klänningar. Det ÄR på riktigt konstigt, varför inte liksom?

En av mina klänningar som jag älskar är denna blommiga variant från Love Forever. Det var tydligen tok-REA på den nu såg jag. Du hittar den HÄR.

Ett par andra varianter på blommiga snygga klänningar kan du se här nedan. Jag tänker midsommar och sommarens alla mys man ska på.

HÄR

HÄR

En blommig klänning, lite lockar, sandaler eller liten klack och en naturlig sminkning så är man som direkt hämtad från en reklam för svanenmärkt eller midsommarfirande ute i Skärgården liksom. 🌸

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR

Dessa här ovan kvalar in på min ”magvänlig” lista. SOM jag älskar magvänligt. Jag med både muffins och putmage kan verkligen tycka att just den biten med klänning kan vara jobbigt.

Vilket land var det man höjde kvinnor med putmage till skyarna? Jag minns inte nu. Det är en RIKTIG kvinna i deras ögon tydligen. I vårt land ska den helst vara platt. Men hur i hela faaaaan ska det gå till när den töjts ut till oigenkännlighet 3 ggr, när magmusklerna vinkat hejdå till varann för 23 år sen? No can do. Förmodligen blir den platt om jag gör en bukplastik, jag tror att jag var separerade magmuskler och då kan den inte bli plattare förrän man åtgärdar det. Men en bukplastik vågar jag inte göra. Om du gjort det får du gärna dela med dig, vad har du för erfarenhet av det?

Nu har jag fått nys om en behandling som kan hjälpa magen att fasta till sig lite och den skulle jag gladeligen göra. Putet blir nog kvar hur jag än gör och så är det med det, men att få lite fastare hud bland tigerränderna skulle jag tacka ja till utan att blinka.

Ska kolla den där behandlingen och när jag vet mer så berättar jag såklart.

Från klänningar till bukplastik. Intressant det där hur ett inlägg kan börja med något och sedan sluta med något helt annat. 😂

Vi hörs senare!

Kram Nina

Kommentarer

 1. Carola

  Jag gjorde en bukplastik för ca 12 år sedan. Inte på grund av musklerna, utan för att skinnet blivit slappt och skrynkligt som en dålig jäsdeg.
  Man passade ändå på att sy ihop musklerna när det ändå rotades runt.
  Inte trevligt veckorna efter, men har inte ångrat det en sekund. Min mage är platt oavsett vad jag för tillfället väger. Kilona sätter sig på andra ställen kan man säga 😆

 2. Havrefras

  Gjorde bukplastik… Ja, när var det nu då? 2013 eller 2014. Absolut bästa jag gjort för mig själv. Har aldrig varit en som visat magen (dvs kortkorta tröjor, bikini etc), så det var enbart för min egna skull. Att aldrig behöva tänka på hur kläderna sitter över magen, syns det nåt? Är det för tight? Blev nästan lite kutryggig på köpet för man ville böja in magen. Men nu så, rakryggad! Man måste verkligen komma till den punkten att man känner att det begränsar sin vardag! Mina brön då? Jovars, de skulle säkert också se bättre ut me ett lyft, men dom stör mig inte. Jag har inte ont av dem, och har jag bara en BH som jag gillar så är det finemang. Innan op så tittade jag INTE på filmer om hur bukplastik går till, det räckte att kirurgen förklarade på ett ungefär, haha! Hade också en komplikationsfri läkning.

 3. Helene i Götet

  Hej Nina, jag har blivit förtjust i både klänning och kjol på ’medelålders dar’, det är ju jättefint och går att använda på olika sätt. Vissa klänningar har jag ihop med byxor tex. Jag har köpt Spanx ’fusk skinn leggings’ och de har varit toppen att ha under klänning. Sitter skönt men håller mage och lår ’ på plats’. Har precis köpt ’cykelbyxa’ av Spanx oxå, finns på Twilfit bla. Har de på mig nu under en vid kjol och åh så skönt det är. Oxå slipper man göra bukplastik, om man inte behöver göra det av andra skäl… Ha en fin dag med klänning och mage på plats;-) hälsar Helene

 4. Carro

  Jag har fött tre barn och är platt som en pannkaka, bra gener eller nåt kanske?! MEN vet du vad Nina, drömmen är att vara kurvig, speciellt när man har klänning för klänningar sitter så jäklarns snyggt när man har kurvor! Inte när man ser ut som en pinne….. Haha så jäkla typiskt oss tjejer, vi är ju aldrig nöjda! Du är skitsnygg! Kram!

 5. Therese

  Hej! Först vill jag tacka för en bra blogg 🙂 följt dig många år men är inte så bra på att kommentera.
  Testat många av dina recept då jag lixom du älskar att baka!
  Gjorde en bukplastik 2017 och det är verkligen det bästa jag gjort för mig själv. Hade en komplikationsfri läkning. Heter tidis på insta om du vill kolla bilder. Eller under taggen citadellkliniken eller petercosmo.
  Ha en fin kväll! Kram

  1. niinis
   niinis

   Kul att du orkar följa mig så länge, det gör mig glad.

   Många som gjort bukplastik är jättenöjda. Är den komplikationsfri så kan jag tänka mig att det är fantastiskt att få en mage man är nöjd med. 🙏🏻💕

Visa alla 6 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers