Med i en dokusåpa

Godmorgon raringar!

Hann inte in till dig igår, jobbade på mitt andra jobb. Nu är jag i alla fall här. Har precis torkat upp en kattspya och hunnit sätta mig med lite jobb här i soffan. En riktigt ”fancy” start om jag får säga det själv.

Ikväll ska jag jobba på NK då Kitchen Aid firar 100 år, kommer massor med inbjudna och det är en hel del som ska roddas med där. Kommer förmodligen vara som en zombie…. jag som just skröt om hur bra jag sover har just haft en ”blänatt” inatt. Den lilla stunden jag somnade drömde jag i alla fall om att jag var med i en dokusåpa, det var så inihelsickes pinsamt då jag hade kunnat vara mamma till alla som var där…. Hur skum dröm? Har man någon inre dold önskan om att få vara med i Paradise Hotel eller liknande kan man ju börja undra?

Känns märkligt då jag slog bakut när en av ungarna hade fått en förfrågan om att vara med i just den dokusåpan. ”Aldrig i hela jävla livet” sa jag! Han tackade nej.

Ja, så med tanke på allt drömmande om mitt dokusåpadeltagande så kan jag lova att tofs på skallen och den här outfiten sitter rätt fint just nu. Har några timmar på mig innan jag ska vidare mot NK och förbereda inför kvällen.

Nu måste jag fortsätta jobba här så jag hinner med allt. Vi hörs lite senare. Finns allt som oftast på Instastory också, min Instagram hittar du HÄR!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
4 years ago

Vilken gosig morgonrock, den ser helt magisk ut ^^

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Det är sonens som jag snor när han inte är hemma.

Lotta
Lotta
4 years ago

Skulle också få spelet om nån av ungarna skulle få för sig att va med i en sån typ av program. Äldsta dottern fick för sig en gång att hon skulle velat vara med i Big Brother. Fick spelet och undrade varför. Hon ville se det som ett experiment och se hur hon klarar av att vara inlåst i 100 dagar. Då föreslog jag att jag kunde låsa in ungen i rummet i 100 dagar, komma med mat 3 gånger om dagen och ge henne lite uppdrag då och då. Den idén, tände hon inte på 🙂

niinis
niinis
Reply to  Lotta
4 years ago

HAHAHAHA! Klockrent!

Nästa inlägg

Vardagspussel

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x