Något sen men ändå här är denna veckomatsedel. Att planera veckans mat kan faktiskt helt ärligt vara så inihelskotta stimulerande. Jag älskar det. Det känns som det blir en ”ordning på torpet” känsla med det hela. Man beställer mat eller åker och handlar mat efter listan. Det blir inget onödigt och man köper inte samma gamla vanliga som man ibland kan bli sååå trött på.
MÅNDAG
TISDAG
Lax med fetaost och honungstäcke
ONSDAG
KYCKLINGFÄRSSÅS MED PASTA, 4 port.
500 g kycklingfärs
1 burk krossade tomater
2 msk kalvfond
2 tsk dijonsenap
1/2 dl chilisås
2 tsk torkad timjan
2 tsk torkad oregano
1/2 dl creme fraiche
salt & peppar
Gör såhär:
1) Stek kycklingfärsen så den är helt genomstekt.
2) Häll i krossade tomater, kalvfond, senap, chilisås och alla kryddor. Låt puttra i ca 10 min. Är det för torrt kan du hälla i vatten.
3) Ha i creme fraiche och låt puttra ytterligare i ca 5 minuter.
4) Servera med pasta och grönsaker.
TORSDAG
FREDAG
Följ mig gärna på min Facebooksida och