Njuter ni?

Godmorgon raringar!

Vilken påsk vi har haft alltså? Vi har bara njutit och hängt och så har vi tränat. Det har varit ljuvligt ända in i fingerspetsarna, vädret hade inte heller kunnat tajma det bättre! ☀️

Igår började vi med ett benpass här hemma på baksidan, vi njöt också av frukost på altanen. Ljuvligt i solen. Tog inte en enda bild dock, hade fullt upp av att njuta.

Vi 2 tiden hade vi dejt med mamma, pappa, syrran och hennes familj ute på Forsby Kvarn.

Det blev en fika på picknickfiltar ute på gräsmattan då uteserveringen var full. Ljuvligt att bara sitta där och titta på folk. Finns mycket att titta på runtom också.

Efteråt var det grill hemma hos Tonys föräldrar. Kameran låg mest i väskan så den fick också ta lite påskledigt. Dock så fick jag med mitt gigantiska fat med marängswiss med på bild.

Kusinerna hamnade också på bild när de skojade innan vi åkte hemåt igår kväll.

Idag fortsätter vårt påskfirande. Idag kommer nämligen stora kidsen på lite påskmiddag här hemma. Båda har varit bortresta på olika håll över påsken och igår kom de äntligen hem! Alltid en oro i magen när de är ute och far sådär. Så i eftermiddag ska jag få rå om dom lite. Ska bli så mysigt.

Hepp, nu ska jag gå upp och röja lite här i röran i vårt casa innan vi ska ge oss av mot gymet.

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bettan
Bettan
5 years ago

Måste få tacka för tipset angående Twilfits bh ”Nina”. Ursnygg och jätteskön, kommer bli perfekt under sommarens omlottklänningar.

Nästa inlägg

Påskfirande

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x