Vardagen

Jag hittade dem!

Gokväll raringar!

Hoppas ni mår bra, här har det varit full rulle till bara för en stund sen. Ni som följer mig på Instagram och Instastory har lite koll på vad jag pysslat med idag.

I morse gjorde jag frukost till mig och ledighetskommitén här hemma. Samma nyttiga smoothie som mamma och den slurpade han i sig på 2 röda. Sedan blev det vaniljkvarg med bananslantar.

Sedan kvistade jag vidare för lite jobb. Hade på mig kjooooool idag. Så ljuvligt med det här vädret, så nu är det t.o.m skönt med bara en strumpbyxa och kjol.

Snapchat har dessa glasögon som jag bara ÄLSKAR! Frågade på min Instastory om någon visste var de skulle kunna tänkas finnas på riktigt? Det bara ramlade in tips! De finns ju på riktigt!

Kolla! Finns på Specsavers och det är Kylie Minogue som är märket. Nu är det jag som ska köpa dom! Såååå fiiina! Kruxet är bara att jag önskar att de är stora. Jag vill att de ska vara så stora som de är i snapchatfiltret. 😅

Ikväll var vi ute och plockade mer vass. Vi plockade igår men de räckte inte när jag började byta i alla vaser jag har här hemma. Ska ta bilder på det sen, blev sååå fint!

Hörni! Det pågår en supertävling på min Facebooksida. Du kan vinna 6 st handmålade valfria glas med valfri färgsättning. Är du sugen på att vara med och tävla så kasta dig in på min >>Facebooksida<< och tävla!

Nu är det lite fotpill på gång här så måste kasta ifrån mig allt så jag får njuta ordentligt.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Sofia

    Såg er på tv igår! Ullared! Vad fina ni är mot varandra! Tycker ni skulle ha varit med mer! Tony är ju för cool! Shoppade allt på din lista! Haha Hurra för er!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers