Årets första

Godmorgon!

Då var det måndag igen, inte alls förvånande att det gick så galet fort med helgen. Soligt och mysigt, ja då går tiden i raketfart. Men här hemma är det påsklov nu, jag jobbar hemifrån dock och Tony och Mellan jobbar som vanligt fram till torsdag. Milo är lyrisk över sin ledighet, han har kämpat så mycket med läxor och att komma ikapp efter den envisa förkylningen som aldrig ville ge sig så han är väl värd lite ledighet.

Igår njöt vi ända in i kaklet av vädret. Vi hade soligt hela dagen och lite varmare i luften.

Startade dagen med ett träningspass. Jogging 4 km och lite magträning. Ökade farten lite på mitt joggingpass, ska öka lite efter hur det känns sen tänker jag. Nu springer jag 8 min/km, vill ned till 7 min/km inom någon vecka, ja ja vi får se hur allt känns? Det är absolut ingen stress med det.

Efter träning blev det välbehövlig frukost. Jag dricker en proteinshake innan träningen så att jag orkar, och sen ordentlig frukost efter.

Igår åkte vi och levererade en byrå som jag sålt. Efter var vi såå hungriga igen så det blev Chop Chop. Ett av Milos favoritställen, och favoritmaten är Yakiniku.

Jag är konstant hungrig tycker jag sen jag började träna, gäller att äta ordentligt så man inte faller ur, gärna för mig. Jag som är ett matvrak har absolut inga problem med det, bring it on!

När vi sedan ätit så var det ju dags för en fika. Som sagt, matvrak! Vi åkte ut till underbara Forsby Kvarn som öppnade förra helgen. En idyll som ligger precis vid en damm. Så härligt ställe! Har du möjlighet så åk ut dit någon gång.

Vi satt precis vid vattnet och njöt. Solen värmde och det blev årets första fika utomhus. Jag åt en magiskt god apelsinruta med vaniljkräm, hummade högljutt alltså. Mördegsbotten med mörk choklad, apelsinkrämsfyllning och en härlig smuldeg uppepå. Jag lovar, den var magiskt god, måste testa baka något liknande.

Vi satt länge och bara njöt. Det kommer dessutom att bli så vackert där när buskar och träd slår ut sina blad.

Tony åt en Petite Choux med vaniljkräm, Milo en citronbulle som också var galet god. Måste testa baka det också.

Så skönt så jackan satt på på halvfart. Då hör man ofta mitt kackel: ”Ta på dig jackan, kom ihåg att du är lite förkyld fortfarande och att det kan bli värre om man blir kall”. Jag minns själv när man var liten och man ville klä av sig på våren och aldrig fick.

Här ett mysigt ställe på innergården att sitta och njuta av sitt fika.

Där bakom disken fanns det mycket gott att frestas av kan jag lova. Som sagt, Forsby Kvarn om du skulle ha vägarna förbi Enköping/Fjärdhundra nångång.

När vi ändå var i Fjärdhundra så åkte vi samtidigt förbi svärisarna.

Där spelade vi 3 i rad men blandade till slut ihop stenarna. Vi måste måla dom nångång.

Myset där på svärisarna lilla altan alltså, i solen mot en husvägg var hur härligt som helst.

Det blev också en fika nr:2. Vi satt inlindade i filtar när klockan blev senare, men det gick fortfarande att sitta ute. Så ljuvligt! Efter fikat rullade vi hemåt bokstavligt talat.

Det var fortfarande lite värme kvar på vår egna altan. Så himla härligt verkligen, åh vad våren är välkommen nu!

Nu ska vi äta frukost här, vi hörs lite senare!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

DEJTNIGHT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x