Övervinner ångesträdslor

Heeeeej!

Åh vilken sämst bloggerska jag varit men jag har haft fullt upp konstant så jag har verkligen inte haft tiden att komma in hit. Inte bara det andra jobbet utan samarbeten som ska in, glas som ska målas och möbler som ska fixas. Men nu äntligen får jag skriva lite på min älskade blogg.

Nu har jag varit på mitt andra jobb i dagarna två och det har varit jättekul! Annorlunda och ovant, känns som ovanan gjort så jag har varit lite extra trött.

Igår blev det scarf i håret, en perfekt grej om man vill gör sig själv lite extra fredagsfin t ex.

I morse drog vi iväg för att träna, älskar att träna tillsammans med honom. Hörni, idag sprang jag 20 min på bandet! Började gå 5 minuter och avslutade med att gå 5 minuter. Dessutom körde jag hård styrketräning efteråt i drygt en timma! Kan knappt fatta det. Jag vågade. Fast hjärtat slog hårt och det kändes i hela kroppen. Euforisk känsla när man övervinner rädslor.

För er som inte hängt med kan jag berätta att jag tampats med stora ångesträdslor när jag ansträngt mig för mycket. Ångestkänslor är nära besläktade med en kropp som tränar, så det har varit jobbigt för mig att gå över den där klacken. Men sakta sakta så börjar jag våga mer och mer.

Här hemma slår snart de här underbara körsbärskvistarna ut. Jag längtar!

Nu ska vi äta brunch här hemma, vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
5 years ago

Hej! Du kan aldrig bli någon dålig bloggerska, även om du gör uppehåll någon dag! ❤ Du kommer oftast med så många inlägg varje dag annars, och bjuder så på dig själv. Så ha inget dåligt samvete alls! Roligt och spännande att du har nytt jobb. ☺ Ha en fin lördag! Kram

Img 8879.jpg

Nästa inlägg

Vitlök & skinkostfyllda potatishalvor

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x