GodmorgonHappenings

En lyxigare kväll

Godmorgon på er!

Det är lördag och jag sitter här och jobbar lite på morgonkvisten. Igår fick jag äntligen vårt sovrum ommålat och jäklarns vilken skillnad det blev. Alltså målarfärg gör verkligen underverk på alla sätt. Nu har jag kommit på att jag nog vill ha en ljus stor matta där inne också, kanske t.o.m heltäckningsmatta. Ni som har det i sovrummet, är det bök och stök med det? Får man dammsuga ihjäl sig osv? Känns det ohygieniskt? Jag är sååå sugen men får för mig att det bor massa bös i den där mattan…. haha…

Ni ska i alla fall få se bilder sen när jag är helt klar och knäppt av lite schyssta pics. Ni som följer mig på instagram fick i alla fall en sneak peek igår.

Lovade er mer bilder från eventet vi var på i Örebro i Torsdags.

När vi först kom till hotellrummet så öppnade vi en flaska skumpa som Porsche Center hade ställt dit åt oss. Hur lyxigt, jag röd ända ut på skinkorna. VI hann och kasta i oss lite innan bilen och skjutsen kom som skulle ta oss till Porsche Center. Det var Mattias fru som ringde och satt med skjuts vid utgången av hotellet. Kände mig som en smärre kunglighet för tusan.

Ni som följer på Instastory kunde se mitt glädjetjut över bubbelkaret. Kan avslöja att jag försökte få med mig Tony i badet på natten när vi kom hem men han somnade medan jag var på toan. Det var den romantiska stunden i bubbelkoppen det. Haha….. jäkla skit. Jag som var så laddad och hade tänkt köra hela registret där i badet, men men….han får skylla sig själv. Hahaha!

På Porsche väntade fantastiska blomuppsättningar, en övertäckt ny Porsche 911 och en dignande bord av massa bubbel och annat gott att dricka. VI kikade också på fotokonsten som Ewa Mari Johansson stod för. Fantastiskt snyggt som sagt var, skulle kunna täcka alla väggar av det hemma. Ja lite av min egen konst också förstås….. 😉

Vilka fantastiska tilltugg vi blev bjudna på. Är så imponerad verkligen. Restaurangen som stod bakom hette Boonatur.

Vi bjöds på äggskal med tryffelmousse och krisp gjord på kycklingskinn. Det var också tacobröd med oxkind och lingon. Det var också krispiga snittar med pesto och godsaker uppepå. För dom modiga fanns grisöron, men där gick min gräns, jag vågade inte. 🙂 Så gott och jag måste besöka deras restaurang nångång, de verkar kunna det här med mat.

Vi var över 200 som var där. Fullt i hela lokalen. Det härliga är att det inte känns som en bilhall. Det känns som vilket lyxigt event som helst i en nästan hemtrevlig atmosfär. Svårt att förklara men vi var fler som kände det så. Mysigt liksom…. jag med mitt mysigt, men mysigt är tammetusan livet.

Till slut blev också denna skönhet avtäckt. Ser ni det snygga fotot på huven? Det är en bild av just Ewa Mari Johansson. SÅ maffigt alltså!

Efter eventet på Porsche åkte vi vidare mot restaurang Amici som väntade med ett dignande bord av Italienska delikatesser. Där fanns allt du kan tänka dig. All chark, alla ostar, ett magiskt gott focacciabröd som smälte i munnen. Vi fick också äta perfekt tillagade och sjukt goda frikadeller. Till det ett vin som gjorde så tungan krullade sig. Åh herregud som vi åt. Magen stod i 4 hörn innan vi mätta, lyckliga och nöjda struttade hemåt mot hotellet. Vilken jäkla kväll!

Du som bor i Örebro med omnejd, se till och besök dessa restauranger om du har möjlighet. Jag är så imponerad och ger samtliga 5+ av det vi fick smaka och uppleva. När du ändå håller på kan du väl åka förbi Porsche också. Varje vecka bjuder dom också på godsaker i någon form fritt för besökande. Allt från härliga sallader till luncher. På fastlagsdagen hade dom semlor som dom bjöd på. Ja men så jäkla generöst. Dessutom är personalen den trevligaste personal jag mött. Alla kategorier! Man känner sig som hemma. Mys mina vänner, MYS!!!

Hepp, nu ska jag sätta igång här hemma. Inte riktigt lika mycket lyx och glamour som i torsdags. Hemmet ser ut som ett bombnedslag efter att jag tillägnade dagen åt sovrumsmåleri och rens igår. Tänk att resten av alla rum då blir kaos, jäkligt märkligt det där alltså? Sen ska vi hjälpa kompis Maria och flytta och senare i eftermiddag åker vi och spelar cup i Västerås. Årets första fotbollscup är igång och Milo är lyrisk.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers