GodmorgonHappenings

Godmorgon från Örebro

Hej vänner!

Sitter i bilen på väg hem från Örebro. Påbörjade ett inlägg till dig igår men huxflux så var vi framme och jag hann inte klart. Har massor med bilder från igår, så trevligt och fint anordnat allting.

Igår var vi inbjudna av Porsche Center i Örebro att titta på den här kvinnans fantastiska foton och att få se den nya Porsche 911:n presenteras! Mattias som är VD på Porschecenter är en god vän till oss och självklart ville vi komma på det här superfint ordnade event. Alltså tilltuggen, åh herregud…. ska visa er sen.

Apropå fotokonsten! Kolla på det här bara. Det är ett äkta bröst som är målat, jag är helt såld! Såååå snygga! Fotografen heter Ewa Mari Johansson, så mycket snygga bilder alltså. Vill ha alla typ!

Hade på mig ett par riviga leopants. Älskar! 😍 Matchade med svart blus och leoörhängen också.

Hotellfrukost käkade vi med Örebros slott Som utsikt. Så fint det står där mitt inne i Örebro. Det där ska ni vara stolta över Örebroare.

Dock så hände en liten grej på frullen. Hade ingenstans att lägga det löskokta ägget så jag la det i bakfickan. Vad tror ni hände när jag satte mig? Haha…. äggbralla, tur att jag bara ska hem säger jag.

Lite trötta men nöjda och glada Örebrobesökare. Jag gillar Örebro som stad. Vinkar till er läsare som kom fram och sa hej igår, alltid lika kul när ni kommer och säger hej till mig. Blir alltid lika glad! ❤️

Nu ska jag hålla min man sällskap här. Sen hem och få in bilderna på datorn så jag kan visa er.

Ha en härlig FINFREDAG!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers