HappeningsVänner

Den berömda Inflyttningsfesten

Ja, äntligen så har vi fått vara på den omtalade inflyttningsfesten som ju jag och Tony åkte på en hel månad för tidigt. 😅 Det var ju inte direkt tråkigt att få ha varit på 2 inflyttningsfester på samma ställe.

Jag har äntligen fått fatt på lite bilder från festen vi var på i fredags, jag har varit skoningslös och snott hejvilt.

Tanja och Lasse hade bullat upp med en rejäl fest med ca 55 personer som rymdes i deras superhärliga våning i gamla stan. Vädret var uruselt men ändå fylldes festen på till bristningsgränsen.

Tanja hade fått lite tips på tilltugg utav mig innan festen och det var kul att se att det fanns några godsaker som jag lämnat länk till.

Så gott allting och jag som älskar plock skulle ju kunna leva på det.

Så mysigt hemma hos dem! De hade anlitat en superduktig tjej som såg till att sköta allt så superproffsigt. Glasen fylldes på och det fanns alltid något att äta dessutom var hon supertrevlig.

Tony, Lotta och Mattias höll låda vid vårt lilla ståbord. Det skrattades högt kan jag säga! Så jäkla kul gäng.

Christina, Lotta, Mia och jag.

Tanja & Lasse

Ja herreminjee så kul detta var alltså! Tacksam och glad fortfarande för en superkul kväll. ❤️ Roliga fester kan man leva länge på. Blev faktiskt sugen på att fixa en fest hemma hos oss också, så får det nog lov att bli framöver! 👍🏼😍

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers