TACK för världens bästa tips!

Godmorgon världens bästa läsare!

Jag är 2 dagar före mens och känner kärlek. What? Hur är det ens möjligt? Jag fattar inte? Jag ska kanske inte ropa hej riktigt riktigt än, men jag brukar verkligen inte må såhär bra som jag gör just idag när jag har bara 2 dagar kvar till mens. Den stora skillnaden från förra månaden är att jag inte ätit så mycket socker. Kan socker vara en sån jäkla bov alltså? Måste googla….återkommer….

Kolla in:

Kvinnor som lider av PMS äter som regel en sämre kost än normalbefolkningen. Jämfört med symtomfria kvinnor äter kvinnor med PMS i USA:

62% mer raffinerade kolhydrater
275%!!! mer raffinerat socker
79% mer mjölkprodukter
78% mer salt
53% mindre järn
77% mindre magnesium
52% mindre zink

Socker har flera skadliga effekter vid PMS. Socker ökar insulinet vilket påverkar blodsockerkontrollen negativt. Socker, särskilt i kombination med koffein, och särskilt choklad, har en skadlig inverkan på PMS och humörsvängningar. En hög sockerkonsumtion ökar nivån av östrogen, vilket som vi sett ger mer PMS-symtom. Hittade all denna info på den här sidan. Där hittar man också vad man ska äta och vad som egentligen innehåller socker. 

Så ja, det kan ju vara så enkelt att jag ätit mindre socker? Sen har jag kommit igång med promenaderna, dom gör ju ALLTID saken bättre. Så är det ju, det har jag konstaterat redan sen innan. Så länge jag känner mig ok och mår bra så är det en förjäkla vinst såhär tätt inpå mensen.

Ja, jag skrev ju att ni var världens bästa läsare. Ni kommer alltid med så smarta tips. Nu fick jag t ex tips på hur jag ska få ordning i min väska. Igår skrev ju jag ett inlägg om de där snorbilliga väskorna som jag tipsade om. Att jag inte tänkt på att jag kan ha små necessärer i väskan som håller ordning. Min mamma har ju det! Så varför har inte jag tänkt på att jag också kan göra så?

Nu tog jag genast tag i saken och fick då också användning för några fina necessärer som bara legat i lådan. Så bra! Ni är bäst!

Den här fina zebranecessären fick bli den som tog hand om alla hörlurar, laddsladdar, billaddare och så halkade ett träningsband med där också. 🙂

Min fina Malene Birger necessärer som jag använder som sminkväska när jag reser bort fick bli den som tog hand om alla lipgloss, smink och salvor. Den måste dock tvättas och så får jag köpa en annan necessär som jag får använda som sminkväska när jag reser bort. Så bra med allt samlat på samma ställe, nu är det slut på att leta sönder i mina väskor. Sen när man vill byta väska så tar man bara necessärerna och flyttar över. Ja men det här är ju så bra så jag smäller av, jag måste legat under en sten som inte nappat detta. Mamma! Varför har du inte sagt till mig? 🙂

Min fina necessär från Estee Lauder fick bli medicinnecessären. Nu är allt på rätt plats. Man kan också kika igenom den innan man åker så man har allergitabletter, de avsvällande tabletterna, värkisar, munsårssalva och annat viktigt som samarin med sig. Alltså jag är helt frälst. Hahaha….. ni hör väl det? Hahaha!!!

När någon frågat om jag har penna så har jag sagt nej. Hahahaha….. dom här låg i min väska. T.o.m en ”freaki`n” märkpenna. 8 pennor i väskan! ÅTTA!

”Fan att man aldrig har en sån där grunka till kundvagnen” svär jag alltid. Hahaha….alltså jag måste ju vara knäpp i skallen?

Ja, så nu är det fyllt av små necessärer istället, men vet ni hur mycket bättre det är eller? Jag behöver liksom inte skämmas när någon kikar ned i min väska. Gör det, kika bara, för du kommer bara se små städade necessärer där och du kommer bli så impad av vilken ordning jag har i min väska. TACK VARE ER! Yes…..

Hepp, gotta go! Måste fortsätta jobba här. Mellan är hemma idag också men piggare vad jag tror. Han sover fortfarande. Om jag inte fått magsjukan i eftermiddag så borde kusten vara klar. Då är allt det där med 48 timmars inkubationstiden över. Ska jag verkligen klara mig? Tänk om jag gör det? Jag SKA göra det. Så är det bara!

Well well, hönor….vi hörs lite senare!

Kram Nina

39
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
3 years ago

Hej. Väldigt goda bullar med detta recept men jag funderar på varför det är både jäst och bakpulver? Vad är det för bra med det? Jag har aldrig sett det i ett recept tidigare 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
3 years ago

Toppenjäsning! 🥰

Nästa inlägg

Ugnsbakad kycklingfilé med krämig fetaostsås

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x