Supererbjudande på snygga väskor!

 Hallå älsklingar!

Jag vet inte hur många ni är som älskar väskor? Jag skrev ju lite om väskor i det stora vårinlägget häromdagen.

Många frågade angående denna väska. Den är från Lidby Living. Hon som äger det är världens härligaste människa och jobbar bara med högkvalitetstyg och skinn, allt från härliga Mallorca. Jag som älskar Mallorca blir ju alldeles tossig. Den här väskan använder jag som weekendbag eller som datorväska om jag jobbar på ett café eller nåt. De finns i mindre storlekar också. HÄR hittar du just den här stora som jag har.

Jag har som sagt ett par drömväskor som är hutlöst dyra, om jag inte blir rik någon dag så kommer de nog fortsätta vara just drömväskor. Sen är ju frågan hur mycket pengar man är beredd på att lägga på en väska? Är det något man verkligen vill ha och har sparat och gnetat med så go for it. Så länge man mår bra av det, allt man mår bra av ska man göra. Men jag kommer nog klura både en och två gånger innan jag köper en svindyr väska, jag kommer hinna tänka ”tänk på allt annat härligt man hade kunnat köpa för de här pengarna”……

Därför, ska jag säga, blir jag så inihelsickes glad när det dyker upp ett trevligt mejl med rabatter på upp till 92% på jättefina väskor!

En väska från Beverly Hills Polo Club som kostat 2099 kr kostar nu 449 kr! HÄR hittar du den. Erbjudandet gäller i 4 dagar och de går åt som smör just nu. Den här svarta här ovan klickade jag hem, den var sååå snygg!

Den HÄR blev det också! Kostat 1499 kr och nu 299 kr!

HÄR hittar du alla väskor från samma märke som det är jätteerbjudande på just nu. Planer på en ny fin väska så har du världens möjlighet nu!

Något annat pinsamt som jag bara måste visa är mitt innehåll i mina väskor. Jag KAN bara inte hålla ordning. Det är stört jäkla omöjligt alltså!

Det är servetter som jag spar om jag tagit för många på någon restaurang. Påsklämmor. Alvedonrör. Skräp. Godispapper. 147 lipgloss. Laddningssladdar. Pennor. Tillskottspiller. Ja men herreminjeee, allt ligger verkligen och skräpar hejvilt.

Du som har ordning i väskan? Berätta! Vad är hemligheten?

16
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina S
Carina S
5 years ago

Jag har mycket i min väska med men jag har olika tunna små typ sminkväskor, en med lite smink o en med lite alvedon/tuggummi/piller o en med sladdar/hårsnoddar/handsprit mm o så en lite plånbok. Lite lättare då, men det blir en del ändå…

Lotta
Lotta
5 years ago

Jag har en liten insats, typ mindre necessär där jag har allt smått. Bara att få bort det gör det hela lite bättre….

Anna
Anna
5 years ago

Rensa! Ofta!! Sen ska du ha en necessär för smink/tabletter/trosskydd etc etc och t ex ett pennskrin i tyg för laddare och sånt. Ha för vana att städa i väskan en gång per vecka så slipper du kaoset 🙂

Nästa inlägg

Fortsätter det bara?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x