Fortsätter det bara?

Godmorgon!

Tony tillbaka på jobbet, men då ringde Mellan från sitt jobb. Han samåkte idag och typiskt nog så blev han sjuk nu. Alltså, what da fuck? Vad är det frågan om i vår familj? Sen 28:e december 2018 har någon i vår familj varit sjuk, alltså varje dag sen det datumet har någon varit hängig. Har det inte varit förkylningen med hostan från hell så har det varit magsjukan från hell. Alltså, jag säger som Milo gjorde som liten: ”NU JÄCKEJE!” (Nu räcker det)

Här har ni min arbetsplats idag. Mysbralla, håret i en tofs och kaffet på gång. Inte så pjåkigt alls hörni. Nu ska jag beta av jobb här på datorn till att börja med. Sedan ska jag måla klart glasen som jag har kvar, glasen ska sedan fotas och läggas upp i webshop. Sen ska jag måla klart den där tavlan också. Idag behöver jag vara effektiv som tusan. Jag måste få klart massor så jag får lite lugn i magen.

När alla andra varit magsjuka så är det på något sätt så att man undermedvetet planerar för att eventuellt bli sjuk. Då måste jag ha allt klart så jag kan däcka sen. Vafasen är det egentligen? Vilket idiotiskt beteende egentligen och exakt så som jag INTE ska leva. Jag ska ju leva i en positiv och härlig anda, inte gå runt och förvänta sig skit. Nä, faktiskt inte ens då fast det verkar vara det mest logiska just nu när alla andra är magsjuka. Jag KAN ju faktiskt klara mig, jag SKA ju faktiskt klara mig. Så är det bara. Hör du det universum!!!?

Ska fortsätta här men ville komma in och säga hej till dig och önska dig en härlig lill-lördag. Ikväll ska jag laga god mat bara för att det är lill-lördag. 🙂 Lutar åt någon god kycklingrätt, tror tammefasen jag ska göra en efterrätt också. En god men lite nyttigare sådär. Ikväll är det allt på TV. Farmen, Sveriges Mästerkock och Renées brygga. Inte illa…. Sofias änglar skulle jag vilja titta på men jag blir så tung i hjärtat och rädd för allt som händer människor så min själ klarar inte riktigt den formen av TV längre.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ÅsaS
ÅsaS
5 years ago

Hoppas du och de dina kryar på er och får må bra snart!
Det har varit typ likadant här hemma, sedan strax innan jul.. Förkylningar, magproblem, huvudvärk etc. Vissa sämre än andra. Själv har jag, peppar peppar ta i trä, klarat mig helt okej denna vinter.
Just nu springer jag runt i huset och packar övernattningsväska, då jag ska upp till Barnkliniken för föräldraskifte – Junior inlagd med låga blodvärden (51) och får både dropp och några påsar blod. Varit inlagd sedan i måndags, och ännu vet vi inte vad det är som felar.. J har bott kvar på sjukhuset men nu är det som sagt skiftbyte för oss. Det enda jag önskar är att Junior får komma hem och må bra igen. Finns inget värre än att se sin ”stora starka son” ligga där, blek och tunn. 7 kg har han tappat i vikt sedan i julas, så det känns tufft…

niinis
niinis
Reply to  ÅsaS
5 years ago

Åh!:( Vad ledsen jag blir för er skull, usch så jobbigt med att oroa sig över sina fina ungar. Hoppas att det alldeles snart hittar vad som felar och han får hjälp med det fort. Håller alla tummar för er. Skriv gärna och berätta hur det går för er. Tänker på er!!!

STORA KRAMAR och massa styrka till dig mami. ♥♥♥

ÅsaS
ÅsaS
Reply to  niinis
5 years ago

Kväll nu, och jag är incheckad hos Junior. En 4:e påse blod är på väg, så det här ska nog reda upp sig. Får vi upp blodvärdet tillräckligt har vi chans att få komma hem på permission över helgen.

niinis
niinis
Reply to  ÅsaS
5 years ago

Håller tummar för er! ❤️❤️❤️

Carro
Carro
5 years ago

Åh fy va trist med magsjuka, jag är som dig, förbereder mig för att ev däcka sen. På fredag ska jag ha överraskningsfest för min bästa vän som börjat nytt jobb, vi jobbade tillsammans förut så jag har bjudit in alla våra kollegor för fördrink här och sen ut och äta. Hon tror att vi ska gå på bio bara hon och jag, hon kommer bli såå överraskad och glad! Men med min vanliga otur när jag planerar nåt så började yngsta sonen kräkas här imorse. Pmsen är på intåg för mig och jag känner bara att näää fy fan det är inte sant, vill bara dra täcket över huvudet och gråta i flera dagar 🙁 Kan man bara spola förbi denna dumma årstid nu med alla åkommor…….. Kram

Th
Th
5 years ago

Precis de program ska jag oxå se, favoriterna på en å samma dag. Å känner exakt så om Sofias änglar, ett fantastiskt program på alla sätt,de hjälper ju lixom familjer som verkligen behöver det, men min oroliga och hypokondriska sida klarar verkligen inte av det..
Hoppas verkligen du klarar dej från sjuka å att sonen blir frisk snabbt å att er familj får va friska sen!
Va fint du gjort i vardagsrummet oxå, nytt soffbord? Skitsnyggt! Kram ❤

Nästa inlägg

En olycka hände…

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x