Det stora vårinlägget

Hur välkomnar vi våren?

Helst av allt vill jag bara tänka på våren och värmen som är på väg emot oss. Jag planerar både kläder och altan i samma mening i huvudet. Älskar och tänka på det som är på väg nu för det gör att man orkar med några dagar till med minus och bakslag.

Det typiska för våren är ju att allt väcks till liv igen. Naturen, människorna, uteserveringarna, djuren, lusten, glädjen. Ja med våren kommer väl knappast något dåligt förutom pollenallergi. Men det är som man står ut med det med eftersom man får så mycket annat i gengäld! Min pollenallergi börjar i juni och då brukar jag se ut såhär:

Ögonlocken är som små limpor och olika svullna från dag till dag. En får se hur det blir i vår? Sägs bli en av de värsta pollensäsongerna någonsin men säger dom inte alltid så? Ska i alla fall börja äta allergitabletter i mars/april för att vara beredd när det börjar i juni. Ska ju finnas en spruta nu också som man tar bara en gång och sen ska det vara bra hela sommaren. Men den kanske bara svårt pollenallergiska får? Jag vet inte…. jag är inte svårt pollenallergisk och förra året tyckte jag att jag var ganska så bra i min pollenallergi.

Så hur välkomnar man våren då?

Själv har jag plockat fram ”skinnjackan”. Nu börjar säsongen när den är perfekt! Är det lite kallt har man en lite tjockare kofta eller tröja under och en sjal.

B. 2ND DAY / C. JOFAMA / D. B.YOUNG / E. Dennis Maglic

Här är några riktigt snygga skinnjackor! De flesta kraftigt rabatterade också.

Jeansjackan är snart perfekt den också! Älskar jeansjackor, går att klä både ”upp” och ”ned”. Man kan ha den till finbrallor, jeans, kjol och rubbet. Blir liksom aldrig fel!

2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. / 18.

Här har du 18!!!! jeansjackor att kika på och hämta inspo ifrån. Som sagt, jag älskar jeansjackan! Så jädrans användbar.

VÄSKOR! Det är inte förrän på senare år som jag känt att jag är lite mer intresserad av väskor. I år har det exploderat känns det som, kan googla på väskor nu, det gjorde jag aldrig förr. Det finns så mycket snyggt i ALLA prisklasser. Man kan köpa billiga och sen kan man köpa så dyra väskor så man kissar på sig!

Jag har några få som jag oftast använder, använder faktiskt så mycket så det börjar bli helt slitna så min vårgrej blir nog att inhandla lite snygga roliga väskor. Sen önskar jag mig en svindyr till jag fyller 50. Några år kvar så jag får sukta ett tag till, eller så får jag börja spara redan nu….. (Hajar du piken Tony)?

2. Axelremsväska / 3. LAURA BIAGIOTTI Axelremsväska / 4. VERSACE JEANS Kuvertväska / 5. Handväska / 6. ROBERTA M Evening Bag / 7. LAURA BIAGIOTTI Axelremsväska / 8. LAURA BIAGIOTTI Handväska / 9. ROBERTA M Kuvertväska / 10. ROBERTA M Crossbody / 11. MONTINI VÄSKA BAMBOO

2) Navy / 3) Moss green / 4) Snake

Finns ju en uppsjö av väskor som sagt. En av de snyggaste accessoarer man kan ha tycker jag. En väska kan verkligen vara pricken över i:et till en snygg outfit ju.

Sist men inte minst att välkomna våren med är örhängen! Åh jag älskar verkligen örhängen och har det jätteofta. Det är en så snygg detalj och kan också förhöja en outfit. Ett par örhängen till outfiten så är man hemma.

2. 29 kr / 3. 79,90 kr / 4. 399 kr / 5. 29 kr / 6. 29 kr / 7. 50 kr / 8. 50 kr / 9. 29 kr / 10. 29 kr / 11. 49 kr / 12. 79,90 kr / 13. 129 kr / 14. 29 kr

Kolla in! Va? Ett härligt litet hav av massa härliga örhängen. Jag kan bli riktigt glad av örhängen, på riktigt.

Våren kommer med så mycket glädje så jag blir tammefasen tårögd.

Mellis mot en varm och solig husvägg. När man dessutom fick Nutella på var det höjden av trevligt!

Stå med ansiktet mot solen med en katthårsbeklädd luvtröja!

Första grillen!

Första fikat på en uteservering!

Långa vårpromenaderna med tights utan långkallingar!

Äta ute mot en varm husvägg!

VARMT VÄLKOMMEN VÅREN!

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth
Elisabeth
5 years ago

Här ( i Solna) har sambon redan börjat knapra sin pollenmedicin, han känner av den redan. Pollen är tydligen väldigt tidig i år också. Tack för alla vårtips

Jessica
Jessica
5 years ago

Hej!
Vilket märke är det på väskan du har på bilden längst ner? Alltså den svart/vita med bruna remmarTack

Bobby Oduncu
Bobby Oduncu
5 years ago

Även jag gillade skinnjackorna , så så snygga. Önskar dig och familjen en härlig söndag

Nästa inlägg

Skärpning!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x