GodmorgonVänner

Mysfaktor 100 på tjejmiddagen

Morning!

Jag har varit uppe med tuppen här. Ska göra en liten jobbgrej i Västerås idag så idag blev det inget ligga och slappa i sänghalmen. Det får bli imorgon när det är sköna Söndag istället.

Vilken jädra mysig kväll vi blev bjudna på igår. Tanja hade verkligen fått till mysfaktor 100 på sin tjejmiddag. Deras våning är verkligen magiskt mysig, maten smakade fantastiskt (måste ha recept för det var så fasligt gott), sällskapet underbart och allt var bara så perfekt.

Att komma till uppdukat bord och det här…. Ja vad säger man? Mer bortskämd kan man inte bli. Det är verkligen så mysigt hemma hos dom, jag älskar ju just mysiga hem. Avskalat, vitt och fräscht för all del….men ett riktigt mysigt hem där man fått till en sån där varm känsla är verkligen bästa känslan i ett hem.

Värdinnan själv som verkligen fått till kvällen. Vi började med en stor ost och charkbricka och tjejsnack. Några av gästerna hade jag aldrig träffat och det är alltid kul att stifta nya bekantskaper. Höra nya livshistorier är bland det mest intressanta som finns.

Mina glas som Tanja köpt blev först och främst glasen vi drack bubbel i, men de fick också följa med hem med gästerna. Så fiffigt och vilken mysig liten present att skicka med sina gäster ju. ❤️

Här var gänget för kvällen! 😍 Tommy Körbergs fru Lotta hade med sig deras rödvin som vi fick smaka på. Wow, sååå gott var det! 😋 Sådär härligt vaniljigt i smaken.

Vid 22 tiden åkte jag hemåt, mätt efter den galet goda middagen och alldeles varm i hjärtat. ❤️

Nu måste jag hasta vidare, vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers