Skönhets och underklädeserbjudanden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel och Twilfit

Idag är det som sagt FINFREDAG för hela slanten. Jag älskar fredagar och har alltid gjort! Man har ledighet med familjen framför sig, inga tidiga morgnar, ligga och dra sig i sängen, käka långfrukost osv. Härligt!

Någon skrev till mig att fredagar kan vara lite tuffa också om man jobbar helg. Jobbigt att se alla få planera ledighet och en annan ska slita hela helgen. Jag har jobbat mycket helg i mina dagar. Hela min skolgång från typ 7:e klass hade jag olika helgjobb. Sedan har jag jobbat mycket i butik, då är det mycket helgjobb. Jobbade och var platschef på en träningsanläggning i några år, då blev det en del helgjobb också. Har också drivit café som bara var öppet på helgerna så nog vet jag det där med helg! Som tur är brukar man få några dagar på veckan som sedan får vara ledig, det är däremot skönt!

Idag tänkte jag köra lite girls-friday här på bloggen. Tipsa om lite härliga produkter och underkläder. Kan väl vara en ypperlig start på denna helg tänker jag.

Till att börja med så har Clarins just nu 20% rabatt på hela sitt sortiment. Jag har några storfavoriter från det märket.

Finns inget bättre lipgloss! Clarins instant light. Numera har jag alltid en sån här i väskan. Mjukgörande, perfekt och så fin glans. Det här är nr: 3 Nude Shimm.

Såhär kan man läsa om produkten: Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator. 

Innehåller bl a specialiserade 3D Lyster Pigment , extrakt av Shea Smör, Mango, derivat av Vitamin A, vegetal perhydrosqualene från Oliv, gamma-orizanol, Vitamin E och peptider.

Denna kan du med fördel använda istället för lypsyl eller andra cerat för läpparna. Fungerar minst lika bra.

Världens bästa mascara, Clarins Supra Volume. Den här ger galet mycket volym, vill man att det ska ge mycket på bara några drag så är detta helt klart rätt mascara. Trillar inte av, blir inte svart under ögonen och sitter bra. Lätt att tvätta bort också.

Alltid efter min dagkräm och ögonkräm har jag på denna fantastiska kräm. Egentligen kallas den för Askungekrämen.

Såhär står det om produkten: Ger ett exceptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet. Ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk som primer om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen.

Denna använder jag alltid under min foundation. Funkar så jäkla bra + att den gör ett grymt jobb som primer. Du hittar den i 2 pack här ➡️ Beauty Flash Balm.

Du hittar alla Clarins produkter HÄR!

Inte nog med det, Twilfit smäller till med härligheterna också! Ta 3 betala för 2 på Twilfits egna märken. Då MÅSTE man ju nästan passa på. Twilfit är ett av mina favvoställen när det kommer till underkläder.

Bl a dessa favvotrosor! Nu är det fri frakt också om man handlar för mer än 199 kr.

Dessa trosor heter Dolly och du hittar dem HÄR!

Sist men inte minst min superfavvo BH! Har den i alla färger den funnits. Den här är så jäkla bra alltså, använder den ofta. Perfekt om du har en U-ringning som är väldigt djup t ex. Spetsen över bysten är verkligen så skön och håller tjejerna på plats.

HÄR hittar du alla BH:ar från märket Twilfit.

Ha en fortsatt fin FINFREDAG älsklingar. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
5 years ago

Tänk att äntligen hitta ett par trosor som inte kryper in här eller där . Söker man på dolly så visar det boxer är det det? Kan inte hitta några andra.
Önskar en trevlig helg.

niinis
niinis
Reply to  Carola
5 years ago

Hahaha! Ja men jaaaa, precis så. Det är Dolly. Dom kallas för boxer och det är just dom.

Sofia
Sofia
5 years ago

Den mascaran är bra men Clarins Wonder Perfect Mascara är helt suverän.

Mary
Mary
5 years ago

Älskar åxå den bh:n!! Så skön som du skriver att spetsen håller ihop bh-n på något sätt. Har åxå den flera färger.

niinis
niinis
Reply to  Mary
5 years ago

Visst är den?! En stor favvo, just med spetsen över. Älskar den verkligen!

Nästa inlägg

Grym start!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x