Allmänt

Rooooosa

Minns ni vår hall?

Vi ska ju göra om där lite nu som jag berättade om. Ja pimpa alltså. Idag sydde jag gardinerna som ska hänga för ”hålet” i hallen. Det blev gråa sammetsgardiner. Var länge sugen på ett par rosa…..

….jag började klura på om vi nångång haft rosa hemma?

Minns ni vårt ”poolhus” som jag fixade när vi bodde i förra huset? Ja det som vi hade innan uterummet? Haha…. rosa! 💕

Älskade mina rosa promenadskor! 💕

Vårt förra sovrum och min sminkhörna där var ju lite rosa också! 💕

För och inte snacka om Vagnhild! 💕

Rosa naglar har jag också haft några ggr! 💕

Minns ni när jag råkade färga håret så det blev först lila, sen rosa? 💕

Handdukarna i badrummet här brukar vara rosa ibland! 💕

Jag har t.o.m bakat rosa semlor! 💕

1. Vattenflaska / 2. Nagellack / 3. Läppglans / 4. Ögonskugga / 5. Handväska / 6. Doftljus / 7. Cardigan / 8. Necessär / 9. Klocka / 10. Nyckelring / 11. Sneakers / 12. Parfym / 13. Kashmirsocka / 14. Bh / 15. Trosa / 16. Trosa / 17. Bh / 18. Hårsnodd / 19. Passfodral / 20. Clutch / 21. Korthållare / 22. Cardigan / 23. Sandal / 24. Ögonskugga

Här har du också en massa rosa! 💕Jag älskar rosa och kommer nog aldrig tröttna på det. Rosa har följt med mig i hela livet ju…

Nu ska jag börja skriva på nästa inlägg, vill ha det i ett eget inlägg. Vi hörs snart!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers