MÅNDAGSLISTAN

Godmorgon Måndag!

Så typiskt en av dagarna som jag har massor att göra. Möten, fara och flänga osv och så är Milo sjuk. Tur Tony kunde vabba idag så jag kunde göra mitt.

Milo vaknade upp med jordens krupphosta. Såå typiskt den här årstiden. Skulle jag få tillbaka och kolla alla februari (vabruari) några år bakåt i tiden så skulle jag nog kunna läsa att Milo varit sjuk och haft krupphosta. Väderomslagen till det här blöta fuktiga, ja då kommer krupphosta som ett litet brev på posten. Jag själv känner av lite lite men tror jag är bättre idag, vågar knappt skriva det.

Kickar i alla fall igång den här dagen med en måndagslista:

1) Hur ser din dag ut idag?

Ska snart bege mig ut i det här upplyftande vädret. Tänk att det är slask. Tänk att det ändå är lite kylslaget 50 shades of grey väder. Fick precis ett samtal om att ett av mötena inte blir av då hon hade blivit sjuk. Det var nästan skönt kände jag, inte att hon var sjuk men att det bara blir ett möte idag. Ska flänga och fara ändå så det räcker med det.

2) Vad var bäst med förra veckan?

Förra veckan var nog ett mycket viktigt möte för mig det bästa. Har inte skrivit om det och kommer inte göra det än heller, jag vet…. så jäkla värdelöst, då kan hon väl bara hålla käften kanske ni tycker. Och ja, det borde jag. Men det här är alldeles för nytt och färskt ännu så jag kan inte skriva mer ännu, det handlar i alla fall om min konst och jag lovar att skrika ut till hela världen om det blir som jag hoppas.

3) Har du gråtit något?

Mjoooodå. As always. Vilken lipsill jag är. Jag har sjukt nära till tårar. Alltid.

4) Veckans fundering?

Funderar jättemycket på min konst och på min framtid just nu. Jag är dessutom inne i ett flow och har massor med idéer på målningar just nu. Måste bara hitta tiden att hinna också. Man ska aldrig vara stressad när man målar, det blir aldrig bra och det är inte heller syftet känns det som.

5) Veckans planering?

Jobb såklart. Sen är det Alla Hjärtans Dag på torsdag och på fredag är det passande nog geléhallonets dag. Jag tror att jag ska försöka göra geléhallon. Har aldrig testat. Imorgon hade jag egentligen fikadejt men nu verkar vi ha sjuka ungar bägge två så kanske vi får skjuta på det?

6) Veckans tips?

2. CHLOÉ EAU DE PARFUM 20ML / 3. ARIANA GRANDE ARI EDP 100ML / 4. DOLCE & GABBANA TAROT 3 L IMPERATRICE EAU DE TOILETTE 50ML / 5. HUGO BOSS THE SCENT FOR HER EDT 30ML

 7) Vad blev det för frukost i morse?

I morse tog jag ingen bild men jag skulle säga det gamla vanliga. Yoghurt, solrosfrön, blåbär och riven kokos i. Så-jäkla-gott!

8) Vad gjorde du igår kväll? 

Sov på soffan!

9) Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Ja, jag var kass på det jag sa att jag skulle göra förra veckan så denna veckan måste jag öka.

Bara för det så startade jag dagen idag med en lång dusch och massa plingplong musik med endast tända ljus inne i badrummet. Måste tipsa dig om världens bästa app med sån musik.

Det är en meditationsapp som också hjälper till att somna på kvällen om man har problem med det. All musik är bäst bäst bäst på den här appen. Meditationen har jag inte testat ännu men ska så fort jag får tid. Typ imorgon. Eftersom jag lovat mig själv en massa avslappning och andning den här veckan så måste det bli imorgon. Vänta, ska rota fram en länk så ni också kan tanka hem den. HÄR hittar ni dit tror jag.

Att ta sig den tiden ibland, att bara duscha länge och andas djupa långa andetag med plingplong musik inne i duschen är underskattat. Vi måste ta tillvara på alla tillfällen känner jag. Inte bara hasta i ett schampo och balsam och kasta oss ut igen. Ibland får duschen ta extra lång tid! Vi har ingen sån Sonos som många har med musik i alla rum, jag tar helt enkelt med mig luren in i duschen och lägger den bland schampoflaskorna. Jag har en iPhone 8 + och den tål vatten. Annars så lägger du den i en plastpåse och brassar på så istället.

Vi har en pall i duschen. Den har jag ställt där. Vi har inget badkar (inte än, men vi måste bannemig skaffa oss ett snart) så då är det perfekt att sitta på en pall och bara njuta av lugnet. Ett tips till dig från mig. Vi måste vara rädda om oss och sno åt oss all avslappning vi kan få. Vi bygger våra små ”spa-anläggningar” i en liten fjutt-dusch.

Jag har en sån här pall i duschen. Från rusta är den. Det finns ju plastpallar också men nu råkade det bara vara en sån här som hamnat där. Jag sitter alltid när jag duschar nu.

Vill man ha den mjuk skulle man kunna sitta på sån nackkrage man brukar ha i bilen. Eller en riktig sittdyna. Vänta, måste googla….

Japp, jag hittade en . Till för barn så de kommer upp i badet lite, men detta passar ju toppen på pallen också!

Herreminjee så jag svävade ut nu hörni! Haha…. ja men vafasen. Bra tips ju. Har ni spa i duschen eller badet så skicka bilder till mig på niiinis@outlook.com.

10) Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Kör hårt!

Hörni, nu måste jag hasta iväg här. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve
Synnöve
5 years ago
Eva N
Eva N
5 years ago

Länken till meditationsappen funkar inte…

Nästa inlägg

Slappandets dag

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x