Godmorgon

Spännande

Godmorgon!

Ja jag är redan ute på äventyr, ska strax åka över till Vaxholm med taxibåt. Det har jag aldrig gjort förut.

Står här på parkeringen och väntar på att bli upplockad. Ska på möte.

Mina ögon blev lika gröna som min jacka jag har på mig nästan, det enda jag gjort är som jag nästan alltid gör med bilderna, ljusar upp dom och lägger till skärpa. Då blev det extremgröna. Häftigt ju.

Hepp, snart dags att dra. Ville bara snabbt in och önska dig en fin fredag ifall du inte kikar in mer idag. För er som vill så hörs vi lite senare.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers