Vardagen

Fullt skägg

Hej o gokväll raringar!

Äntligen hemma. Har varit iväg på lite möten idag så jag har haft jämnt skägg. Startade dagen med att måla glas, hade en beställning som jag gjorde klar.

Här är en utav dem. Glasen var redan köpta, jag bara målade dom. Så kul! Blev riktigt fint med alla 4.

Efter det åkte jag och hjälpte pappa och lyfta in lite kontorsmöbler som han köpt. Pappa ska ha kontor hemma och behövde sin snorstarka Gladiator till dotter att hjälpa till och bära. Eeeeeh….eller inte, höll fasen på att gå åt. Flåsade som en flodhäst där i trappan men vi fixade det till slut.

Tog den här bilden här ovan ute hos mamma och pappa. Snön och vintern är så vacker när den är såhär. ❤️

Efter gladiatorlyften var det dags att ge sig av hem. Ta en dusch och shejpa upp sig för möten. Nu har vi just varit och hämtat Milo hos farmor o farfar där han varit sen efter skolan. Bara sköna soffhänget kvar här nu. Lovely! Ibland kan det vara så gött…. ska snart smörja lite p-kräm så får vi se hur ser blir.

Ha en din kväll raringar!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Manuela

    Hej! Jag håller på att googla runt på vad man kan göra för att få hjälp med sin IBS men det där är ju en djungel, står ju maaassa saker. Kan inte du sätta ihop ett par av de viktigaste punkterna som du upplever har funkat på dig? ❤️

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers