Stöten – DAG 2

Morning!

Jag har precis vaknat här och konstaterar att jag sover som en liren stock här i fjälluften. Jag tackar Tigerbalsamet för det. Det hade nämligen varit stört omöjligt för mig att åka om jag inte hade haft det. Vilket jäkla mirakelmedel alltså. Tony masserade mina galet onda lår och knän med det på kvällen och morgonen innan vi gav oss iväg och tammetusan att det gjorde under.

Igår var det ett laddar gäng som for upp i backen trots snöväder. Kan tala om att det var så inihelsickes kul skidåkning då det var pudersnö i backarna och ganska så folktomt.

Efter några timmars åkning var det äntligen daga för härlig lunch i lappkåtan. Har filmat inifrån den i min vlogg sen. Så häftigt och en av de godaste pulled porken jag ätit! Mums!

Efter ytterligare ett par timmars åkning efter lunch fick vi sen landa vid världens mysigaste plats om jag får säga det själv.

Hur mysigt kan man ha det? Här satt vi i timmar och bara njöt av livet. Drack varm choklad och bara njöt av brasan.

Var väl kanske inte världens härligaste att ta på sig pjäxor och hela faderullan och ge sig ut i kylan för att ta sig hem. Men ack så vackert! Med ficklampa och lite halvkasst mörkerseende hittade vi till slut till vår stuga.

Å jag menar….vem skulle inte vilja njuta av stuglivet med denna ”SEXY BEAST”!? Va? Ett par långkallingar med knä, ärsel och pungpåse liksom? MJAAAAAO!

Nu ska jag upp och laga frukost åt oss här. Sen är det dags att börja packa alla saker och väskor och bege sig hemåt igen. Så jäkla härlig resa vi fick, vi är störtnöjda och bara älskar det här.

Idag blir det INSTAGRAMLIVE i bilen igen. Kl 14.00 kör vi tänkte vi. Vill du hänga med oss i bilen då så ses vi på Instagram då. HÄR hittar du min Instagram.

Här inne kommer du bli bjuden på ett underbart långkokerecept bl a. Men vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mystips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x