GodmorgonVardagen

Man tar det man får

Heeej på er!

Ja men nog blir det en vlogg från fjällen allt. Ni var en hel del som klickade i det lilla hjärtat. ❤️

Idag fladdras det runt för glatta livet inför vår fjällenresa må ni tro. Har t.o.m hunnit vara i Uppsala och ätit lunch med min Thedde.

Min älskade unge som jag saknar honom nu när man knappt ser honom. Han har fullt upp. Att vara tränare i ett lag som satsar hårt kräver all hans tid så jag är verkligen tacksam för allt man för numera. Hade lite ärenden i Uppsala så det passade bra med en liten lunchträff.

Käkade den godaste kebaben jag ätit i hela mitt liv. På Foodcourt i Gränby Centrum var det ifall du vill käka en riktigt grym kebab.

Nu ska jag hasta vidare här. Vi hörs sen igen hörni.

Kram Nina

Kommentarer

 1. Helena

  Nämän ! Samtidigt som jag läser detta är en av mina pojkar på extra-träning i IFU med juniortränaren som han kallar Theo….. då ramlar kronan ner….. det är ju din grabb !! Haha va roligt, enl min pojk jättebra, roliga och givande träningar !! Bra jobbat theddes mamma 👍🏽

  1. niinis
   niinis

   Ja men precis, han kallas Theo i Uppsala av någon konstig anledning. Det är min äldsta pojk det! ❤️❤️❤️ Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers