KonstVardagen

Ny målning och utanför dörren

Hej igen!

Ämen åh vad kul med alla ers kommentarer på inlägget från i morse. Ska läsa igenom allt i lugn och ro här ikväll. Fortsätt gärna fylla på där, det är bara roligt ju mer det finns att läsa!

Vi har just ätit här medan vi tittar på ”Efter fem”. Fina Tilde, älskar att ha henne i rutan den här tiden. 😍

Idag blev det en kycklingfärssoppa! Recept kommer imorgon. Blev så god. Tony åt och gottade sig rejält här.

Slängde ihop glutenfria gigantiska scones till. Det var ju inte äckligt med nybakt till soppan precis. Moffel moffel liksom. Nu står magen i fyra hörn.

Idag fick jag äntligen komma ut lite. Blev ett litet besök hem till mamma och pappa på dagen. Var skönt att komma ut och andas lite luft och se annat än våra fyra väggar här hemma.

Glad att få hänga med mamsen lite. Förresten, jag frågade om hon ville gästblogga här på bloggen? Fick en förfrågan om det och det lät ju jättekul tyckte jag. Mamma har aldrig bloggat och vet inte alls hur det funkar, men hon läser min blogg och några till så jag tror säkert hon skulle kunna skriva lite skoj här. Mamma tackade ja i alla fall. 😀

Har du någon fråga till mamma Suoma så får du gärna fråga här bland kommentarerna. Vad som helst? Kanske vill ni få nån insiderinfo om mig? Ifrån min barndom? Var jag en jobbig jävel och finns det några pinsamheter att berätta? Har jag snattat? Mamma har säkert massor att berätta…. omg. 😂

Apropå mamsen! Kolla in så stolt hon är över sin nya laptop med extra stor skärm. Haha… 😂 Hon syns ju inte bakom skärmen ens. Mumintrollet försvann alldeles där bakom.

Idag blev ännu en målning klar. Har så mycket inspo att måla klänningar på mitt egna lilla sätt. Vissa tycker man om lite extra och denna är en sån. Man får bara en helt annan känsla för vissa, kan inte riktigt förklara det där.

När jag målar så har jag ju först haft en liten tanke men vad jag ska göra. Den här hade jag inte så mycket tanke med utan jag satte bara igång. Det roliga är att jag på något sätt aldrig är i nutid. När jag målar klänningar så är jag långt tillbaka i tiden. Här kändes det som man var i en rökig bar i New York någonstans mellan 20 och 40 talet. Långa cigaretthållare, långa handskar, runda höfter och röda läppar. Det guldiga i bak är väggarna i baren – exklusivt och pampigt. Skillnaden är nog bara att kvinnosynen i mina målningar har en helt annan historia. 😀

När jag är klar så känns det som den har en historia. Nästan så jag kan känna en doft av en dyr parfym och en rökig whiskey. Det känns nästan som vi haft en relation på något sätt och att i målningen finns 1000 olika livshistorier. Låter säkert sjukt flummigt men det är så det känns. Galet va?

Ja, nä, nu ska jag sluta innan ni idiotförklarar mig fullständigt. 😂😂😂

Ha en fin kväll!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers