Nu är det inte bra…

…hej igen vänner! Nä, det är åt helsicke här faktiskt. Jag är helt sänkt av förkylningen och orkade inte mycket igår. Det blev definitivt inget kalasade för vår del igår. Tony hade ingen lust att åka själv heller så han blev hemma och tog hand om sin sjuka fru istället.

Dessutom så blev det snäppet värre igår kväll. Jag satt på toa och fick en host och nysattack samtidigt. Detta resulterade i att jag hostade sönder något bakpå ryggen under min skuldra. Det bara högg till och sen kunde jag knappt andas. Tony googlade igår och allt tyder på att jag fått en muskelbristning eller hostat sönder ett muskelfäste. Det gör så galet ont så jag måste knapra värkisar nu så jag ens kan sitta upprätt, det skönaste är att ligga helt klart. Igår låg jag på vetekudde hela kvällen och sen hade jag den inatt också. Det hjälper massor mot smärtan. Det känns ungefär som en kraftig muskelsträckning och i vissa ställningar så hugger det så mycket så jag kan inte andas eller röra mig. Nu är det gnälligt här på bloggen men nu är det inte så bra med mig faktiskt så jag orkar inget annat än att gnälla. Det hade så att säga räckt med jordens jäkla förkylning…..

Hosta nu är inte det skönaste. Inte alls faktiskt. Så glad att jag inte hostar så jättemycket och att det kommer upp slem när jag gör det. Då slutar man ju faktiskt att hosta när man så att säga hostat upp. Frääääscht. Not so much. Har ett så stort behov av att duscha när jag är såhär. Man känner sig så sjukt ofräsch så man vill tvätta bort allt äckligt snor och slem som finns.

Tur då att jag fick mens inatt också och blödde ner sängen. Inget mer liksom?? Hahaha, det är nästan så jag skrattar lite faktiskt. Lite ironiskt att allt verkligen väller in samtidigt. Men men, nu måste jag vända trenden. Nu ska jag tänka positivt och tänka att snart är jag frisk igen.

Ja här är frukosten just serverad. Slängde ihop ett glutenfritt formbröd igår på morgonen som jag rostat här nu. Du ska få recept på den sen. Dricker mitt ingefära/citron/honungsvatten till det. Tur jag har diverse hjälpmedel att rodda igenom den här omgången med. Nu vill jag bara bli frisk och kry. Orka göra saker och slippa ha ont vore väldigt härligt.

Nä, färdiggnället för denna morgon. Det hade kunnat vara sju resor värre, det är bara det är när man har svinont och mår piss så är det de man jämför med.

Något kul då? Jo men jag fick tipset om Grace & Frankie igår . En serie som finns på Netflix. Ämen shit vad bra den är alltså. Jag har plöjt första säsongen nu och har 4 kvar. Jihoooooo…. tack till dig som tipsade. Dessa dagar blir helt klart lättare när man har världens härligaste serie att titta på.

Vi hörs senare!

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

28 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Säger bara ” hemma igen ” på svt play den har jag plöjt igenom nu när man ligger med världens diskbråck & väntar på operation :(. Krya på dig ♡.

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Tack för tips! ❤️

Stackars stackars dig! Tony har haft det och det var ingen lek. Så hemskt verkligen! Hoppas att du snart få bli bättre och inte har så ont. Kramar till dig! ❤️

Chatarina
Chatarina
5 years ago

Krya på dig-kramar!

niinis
niinis
Reply to  Chatarina
5 years ago

Tack snälla! ❤️

Therese
Therese
5 years ago

Hade sån envis förkylning och hosta i höstas. Mindre en ett dygn efter jag hade sagt ”nu känns det äntligen bättre” valde lillebror att titta ut 17 dagar före bf. Att kroppen är fantastisk ändå, som blev frisk just till bebis ville ut. Hostans små kvarlevor var dock inte jättehärliga efter förlossning…. men det är ju ett litet i-landsproblem

niinis
niinis
Reply to  Therese
5 years ago

Men wow! Kroppen är verkligen fantastisk! Känns som den klarar nästan vad som helst ibland. Kram

Sara
Sara
5 years ago

Krya på dig kram/ Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
5 years ago

Tack och kram! ❤️

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Krya dig fina Nina

niinis
niinis
Reply to  Helene i Götet
5 years ago

Tack snälla! ❤️

Berit
Berit
5 years ago

Tipsar om serien Younger på TV4 play också..stackars dig men lika bra att göra bort allt elände på samma gång! Då kan du glädjas åt att må bra sen. Krya på dig!!

niinis
niinis
Reply to  Berit
5 years ago

Helt rätt, kanske jag varit sjuk och ynklig för lång tid framöver sen? tack för tips! ❤️❤️❤️

Sandra
Sandra
5 years ago

Tipsar om ortrinex nässpray är superbra mot bihåleinflammation/segt snor i näsan! Krya på dig.

niinis
niinis
Reply to  Sandra
5 years ago

Tack för tips! ❤️❤️❤️ Kram

Anna
Anna
5 years ago

Har haft typ samma som du, men det kom utan att jag varit förkyld. Akut i inflammation sa läkaren på akuten (ja, jag kunde varken stå eller gå och varje andetag gjorde ont plus att det kom som en blixt från klar himmel). Jätteobehagligt!! Jag blev ordinerad av läkaren att äta maxdos av alvedon+Ipren tillsammans i sju dagar, därefter bara alvedon så länge smärtan var kvar. Första dygnen kunde jag knappt vända mig i sängen eller stå upprätt.

Tycker du ska åka till en jourläkarcentral och kolla upp, det kan ju även vara lunginflammation du har. Farligt att gå med utan att kolla orsaken. Kram och krya på dig!

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Usch, låter helt hemskt!

Ja, jag avvaktar ett tag till så får vi se? Min hypkondriresa har gjort att jag drar mig för att gå till doktorn om jag inte är dödssjuk. Så ledsamt men alla turer inom sjukvården när man trott man varit dödssjuk har att sina spår tyvärr.

Tack för omtanken, kram! ❤️

Annica
Annica
5 years ago

Massa krya-på-dig-kramar 🙂

niinis
niinis
Reply to  Annica
5 years ago

Tack snälla! ❤️

Anna
Anna
5 years ago

Krya på dig! Det är så jäkla otacksamt när man får en muskelbristning när man är dunderförkyld, gjorde det för något år sedan när jag hade värdens hosta och fick en muskelbristning i sidan. Gjorde så ont att hosta! Ta hand om dig nu och ta det lugnt. Visst är Grace & Frankie bra!? Älskar den serien, längtar tills nästa säsong kommer. 🙂 Kram

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Ja då vet du hur det känns, det är verkligen hemskt!

Ja den serien är verkligen helt underbar, trodde inte det men sen när jag fick tipset tänkte jag att jag måste ju se vad alla snackar om. Den är verkligen superhärlig!
Kram ❤️

Carolin
Carolin
5 years ago

Krya på dig <3 Kan inte du visa en tutorial Hur man målar sina ögonbryn snyggt? Tycker du är duktig på det och önskar lära mig måla snygga sådana 🙂 Tack!

niinis
niinis
Reply to  Carolin
5 years ago

Åh tack snälla! ❤️

Visst kan jag göra det, många som frågar om ögonbryn så det kan jag absolut göra.

Kram

Emma
5 years ago

Usch din stackare! Så tråkigt att vara sjuk!
Jag är inne på vecka två nu och känner att nu orkar jag snart inte mer! Imorgon blir det doktorn igen. Och jag kommer inte ge mig.
Hostar så jag spyr typ dygnet runt.. Jag tror att jag hostat sönder ett revben!? Kan man det? Gör så jäv.. ont! Sa även till mannen att jag nog fått hjärnskakning av all hosta. Skämt å sido men huvudet sprängs ju snart… Och visst får man gnälla när man är sjuk! Det finns dom som har det tusen gånger värre och som har allvarliga sjukdomar… Det vet man ju mycket väl! Och det är otroligt synd om dom. Men när man själv är så här förb…. sjuk så måste man få gnälla!
Stora krya på kramar till dig och hoppas du piggar på dig snabbt!!!

Just det har du sett serien THE FALL? Annars se den!! Sååå bra!!!

niinis
niinis
Reply to  Emma
5 years ago

Haha! Förlåt att jag skrattar men snacka om att jag känner igen mig i ditt mille helvete. Att hosta så huvudet känns som det ska slängas har jag också gjort. Hosta av revben kan man också göra men tydligen gör muskelbristning ungefär lika ont så man vet inte vilket som är vilket. Tack för vi får gnälla lite, det behöver vi. Hoppad du må bättre idag eller blev det doktorn?

Stor krya kram tillbaka! ❤️

Tack för tips på serie!

al68
al68
5 years ago

Krya på dig ❤️

niinis
niinis
Reply to  al68
5 years ago

Tack! ❤️

Mikaela
Mikaela
5 years ago

Krya på dig Tack för att du ärligt delar av dig av ditt liv. Det är därför jag gillar att kika in här hos dig

niinis
niinis
Reply to  Mikaela
5 years ago

Tack för fina ord! Vad glad du gör mig. ❤️

Nästa inlägg

Amerikanska pannkakor med bananasplit

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x