Kärlek

Hej på er! ❤️

Har precis druckit ett timjan avkok. Var in på hälsokosten idag och köpte lite grejer till mamma, där pratade jag med personalen om mitt virus. Hon tipsade om timjan avkok. Så nu har jag druckit ett te gjort på just timjanavkok, färsk citron och honung. Får se om det hjälper?

Här hade jag hällt i det mesta i en stor kopp. Var faktiskt riktigt gott, jag gillar ju timjan som krydda.

Vi åt lunch på Donken idag, så märkligt när jag tittar på bilden då det är nå runda grunkor på brickan som jag inte ser vad det är? Jag såg dom inte när jag åt nämligen…..haha!

På eftermiddagen åkte vi ut till mamma och pappa efter att vi hämtat Edward på förskolan. Dom här två har lajjat, dom har busat och sen blev det melonstund. Lilla kusin Edward älskar Milo och tvärtom, dom gillar verkligen varann dom här två. Nu när det skildes åt så blev det både puss och kram. ❤️

Alltså, nostalgiiiii!! Det här är mina klossar som jag byggde med när jag var liten. De här har fönsterhål och sånt så man kunde bygga hus och små gårdar. Jag ÄLSKADE det här när jag var liten. Nu ska jag ta med mig den här hem och spara till mina små barnbarn kanske, visa hur man byggde med lego när man levde på stenåldern.

Nu åka och handla lite.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

Smarrigt med snabbmat ibland. De runda grunkorna är de inte från pappret som brukar ligga på brickan? Ser inte heller vad de ska föreställa. Ha en fin kväll. Kram Sara

Jennie
Jennie
5 years ago

Läste att de ska börja med flera veg alternativ till bla happy meal. Tror det var falafel och ngn typ av rödbetsbiff. Tänker om ni fått ngt smakprov.

Jennifer
Jennifer
5 years ago

De runda grunkorna är väl de nya mc falafel, eller va de kallas?

Nästa inlägg

Att skapa

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x