GodmorgonKonst

Att skapa

Inlägget innehåller reklam för mina egna tavlor

Godmorgon raringar!

Hur mår ni? Här är det fortfarande lite knackigt. Fräck ändå massor med vatten igår, drack te och kurerade mig så jag är absolut inte sämre. Måste ändå ta mig ut idag och handla lite på apoteket och även handla mat, kylen börjar gapa tom. Ska klä på mig ordentligt och så ska jag ha mamma med mig, ska bli skönt att komma ut lite….har ju inte varit utanför dörren.

Hoppas att jag ska orka ta tag i min senaste målning också. Det är så roligt det där när man målar tavlor. Ibland så tror man att man är klar med sin tavla, sen får man känna efter lite och så plötsligt efter några dagar så inser man att den inte alls är klar. Det är som att tavlan får mogna i några dagar och så kommer man på något annat som man vill göra med den.

Dock så är det hårfint men hur mycket man ska göra. Ibland har det hänt att jag gjort för mycket och till slut inte gillat den bara därför, det har helt enkelt blivit alldeles för mycket. Så, man måste ha lite finkänsla och sluta i tid.

Den här kändes klar….

Jag tycker jättemycket om den här tavlan, men bakgrunden är inte riktigt klar så den ska jag ta tag i. Vill du kika på mina tavlor så finns dom HÄR!

Nu ska jag hoppa in i duschen här och fixa mig i ordning. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

    1. Helen

      Prova Maria Nila, riktigt bra. Visst är det lite dyrare men så drygt så det jämnar ut sig. Har halvlångt, tjockt hår och en flaska räcker ca 10 mån! Tvättar 1-2ggr/vecka (tvättade tidigare nästan varje dag) och håret håller sig fräscht där emellan. Nu har jag iofs aldrig andra produkter i håret, har man det kanske man behöver tvätta oftare.

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers