Less

Godmorgon….

…. eller vafan, nä, det är en skitmorgon på så många olika sätt. Jag fick ju något virus då när vi kom hem ifrån fjällen. Hosta och allmän hängighet. Mamma och jag fick samma. Sen har det hållit på alltså. Varannan dag har jag varit ok, sen har jag legat däckad på kvällen varannan dag. Hostat och varit allmänt ur gängorna. Efter drygt 2 veckor skit trodde jag att det hade blivit nästan bra, tills igår då det nu börjat om helt och hållet.

Halsen känns jätteirriterad, huvudvärk, orkeslös och allmänt skitmående. På det har jag PMS. Vill bara gråta nu. Känner mig så jäkla töntig när jag är gnällig över såna egentligen banala saker men fifan så det suger. Jag har varit så sugen på att komma igång med mina promenader dessutom, vet att det är en tuff period nu rent psykiskt med den här mörka vintern som kommer pågå ett tag till. Får liksom stress i kroppen av att jag inte kan komma igång för att må bättre.

Idag ska jag attackera det här jäkla skitviruset från alla håll. Nu får det vara nog….ska boosta med tillskott som en galning så att den försvinner en gång för alla. Ska förresten prata lite om tillskott senare, får nämligen massor med frågor om det nästan varje dag.

Ligger här på soffan och tycker synd om mig själv. Orkar ingenting men har en hel del som jag borde göra. Samtidigt är jag jäkligt less på att vila….har ju vilat mycket eftersom jag redan varit hängig.

Ska trotsa skiten sen och laga en vegetarisk gryta i alla fall, sen ska jag baka bröd också. Får ligga här och samla lite kraft så jag orkar husera i köket sen. Jobbet fortsätter ju vet ni när man är bloggare…det gör det alltid.

Vi hörs senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Manuela
Manuela
5 years ago

Tråkigt att höra att du fortfarande mår dåligt. Du kanske borde kolla upp det där? För någon månad sen hade jag också hosta en jäkla massa dagar. ”det går över tänke jag” men mannen som insjuknade samtidigt som mig tröttnade på att hosta så han gick till läkaren och fick diagnos lunginflammation. Snabbt som bara den sprang jag också till läkaren och visst hade jag också lunginflammation krya på dig i alla fall!!

niinis
niinis
Reply to  Manuela
5 years ago

Hostar inte längre tack och lov, men tack för omtanken! Kram

Helen
Helen
5 years ago

Go morron! Jag tycker nog du skulle åka och kolla dig hos läkaren Nina.
Kanske du får ngn bra hostmedicin så det ger sig ngn ggn. Krya på dej!

niinis
niinis
Reply to  Helen
5 years ago

Glömde skriva att jag inte hostar längre, nu är det bara halstjafs och som om jag fått ett nytt virus. Tack för omtanken! ❤️

Nästa inlägg

LYXKAKA

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x