GodmorgonHus & Hem

Dåligt samvete…

Godmorgon raringar!

Har precis satt mig efter en morgon med undanplockning och bakning. Jag svängde ihop mitt bananbröd nu på morgonen och så fick jag äta det till frukost. Sååå gott, det är lite som att äta banankaka men det är ett bröd. Love it! Jag hade varken bovetemjöl eller rismjöl hemma med böt ut det mot havremjöl och pofiber och det blev lika bra. YES!

3 små skivor och kaffe med havremjölk. Mumma! Brödet var fortfarande varmt så osten smälte uppepå…. dreglar! 😉 Den där limpan jag bakade kommer vara slut imorgon typ, skulle gjort fler.

Plockade ju ner julen igår och möblerade om lite nu i morse. Satt och tittade på hon städ-damen som burkar vara på nyhetsmorgon nu på morgonen. Fy vilket dåligt samvete jag fick, blev alldeles stressad av henne faktiskt. Hon torkar av varenda julgranskula innan hon stoppar ned dom, hon tvättar också granen innan hon stoppar den i en påse i förrådet.

Hon pratade om hur mycket hon älskar att städa och jag kände bara att nu måste väl i alla fall några mammor sitta i soffan och få ännu sämre samvete över allt man inte hinner med. I alla fall så fick jag det! 🙁 Jag är glad att vi hinner få fram julen och att vi hinner och orkar plocka ned den. Visst, kanske är det dammigt både i gran och kulor efter att de stått i en månad, men kom igeeeeeen….. räcker det inte och ställa den på altanen och bara dunka till den lite, eller så skiter man i det så ramlar dammet av medan man bär den till förrådet. Sånt där orkar inte jag med.

Jaja, alla gör vi som vi vill. Inget är rätt eller fel anser jag. Nu ska jag fortsätta här hemma. Köket ser ut som ett bombnedslag efter min bakning, hon tanten från TV4 skulle svimma rakt av om hon såg mitt kök nu. Hahaha…..

Hörni, ha en jättemysig söndag så hörs vi senare!

Kram Nina

Kommentarer

 1. Kajsa

  Alltså tanken på att damma av julgranskulor har faktiskt aldrig infunnit sig i det här hemmet kan jag säga… här åker de rätt ner i lådan och så på med locket till nästa jul….

 2. Carina

  Vem har dött av lite damm😊hon är extrem den där städtanten, ska man hålla på så får man nog inte ha mycket besök hemma iaf😊

  1. niinis
   niinis

   Eller så blir det ett jäkla städande om någon varit där. Undrar hur ett sånt hem funkar med barn? Jag skulle inte få göra annat…. 😖

 3. Ursula

  Herregud…ala om att slösa med kvinnokraften. Här dammas inga julgranskulor….ner med det i kartonger o ihop med gran. Sen är det klart 😉Ha en go söndag.

Visa alla 8 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers