Helgen

Julgransplundring

Hej igen!

Nä men degen till mina hönökakor blev ju sämst. Jag använde torrjäst och hade för kallt degspad så den jäste inte ett skit. Lackade ur fullständigt och kastade den jäkla skitdegen i soporna. Skulle göra en ny men var för sur så nu skiter jag i det idag. Får bli imorgon istället när man samlat lite kraft….

Alltså, ni. ❤️ När hjärtat ser ut såhär blir jag ju alldeles varmt i bröstet. Åt fanders med degfan, ni är underbara. Ser ni att det nästan inte får plats inne i hjärtat….. av alla era små klick. Fattar ni att dom där klicken betyder mer än ni kan ana? Att det är så jag vet att ni hälsar på mig här inne. Viktigt!

Här hemma har det varit julgransplundring. Vi gömde lite godis inne i julgranen som Milo sen hittade när vi plockade ned alla kulor, glitter och ljus. Han blev både överraskad och glad. Han har gått i sin morgonrock hela dagen han, snacka om skön slappardag alltså. Ja förutom degen då. 😉

Nu ska jag fixa lite vårfint här hemma och sen ska jag ta lite bilder när det är klart. Måste köpa lite nya lampor till fönstren tror jag, känns så jäkla mörkt nu när adventsstakarna och julgranen försvann. Tänk att det är samma visa varje år….. 🙂 Man är ju bra rolig alltså.

Nu kommer jag nog snart somna dreglande i soffan här, är så sjukt trött. Sov illa inatt igen, jag är ju inte van och vara vaken så sent så det blev ju nästintill kaos för en annan. 😉 Haha…. Snacka om att det är totalt upp och ned för mig den här årstiden, men nu blir det ljusare för varje dag.

Hörni, ha en fin kväll!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Agneta

    Hej,hör inte till detta inlägg.Men jättekul att se hur dina föräldrar bor.Vi tanter härinne älskar dina inredningar lägg,tror jag.Vill inte din mamma gästbloggare hos dig? Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers