Helgen

AW som blev middag

Men wow, är klockan redan halv 2?! Alltså var tar tiden vägen?

Vi är bara hemma idag och slappar. Eller slappar, jag har målat klart en tavla, jag har också satt en deg på jäsning, ska baka hönökakor. Ser fram emot att få smaka på dem.

Igår var ju våra grannar över på lite AW hemma hos oss. Det slutade med att de blev kvar på middag också och AW:n slutade inte förrän vid 12 tiden inatt. Så kan det gå. En jättemysig kväll med skratt, gråt, allvar och humor. Precis som en kväll med vänner ska vara. ❤️

Idag ska vi ha julgransplundring här hemma. Nu ska julen ut och vi välkomnar den kommande våren även om den är åt helsicke för långt bort fortfarande. 😅 Men det är ok, jag gillar vintern mer och mer. Vi älskar ju skidåkning och fjäll-livet och det har vi inte tröttnat på ännu.

Men först lite mys med katten i soffan. ❤️ Vi hörs lite senare. Ha en mysig lördag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers