Finfredag

Solglajjerna och AW

Sent heeeeej!

Har varit ute och fladdrat med min fina mamma idag! Drog redan tidigt i morse så jag hann inte in till dig.

Solen var framme idag hörni! Fick ta på mig solglajjerna och riktigt njuta!

Vi var och hälsade på finaste Eva som jobbar som sales director på Mary Kay i Uppsala. Hon och jag har följts åt i hundra år, lärde känna varandra när hon och jag demade för Nivea back in the days. Världens gulligaste människa.

Nu ska våra grannar komma över på en liten AW här hemma. Gotta go, ville bara in och önska dig skön fredag och helg.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers