FamiljGodnattVardagen

13 är väl otur?

Gokväll hörni!

Vi är hos mamma och pappa igen. Det blev kvällsmat här ikväll och så har pappa & Tony byggt ihop två PAX skåp som dom köpt. Ni som följer mig på Instagram och kollar min story vet vilket kaos det var. 😂😂😂

Idag fick jag med mig min ”partner in crime” på en liten tur. Mamma och jag är som myrslokar när vi plöjer såna här lågprisbutiker. 😂 Älskar och gå runt på Rusta, nä jag inte sponsrad eller något, bara gillar den butiken. Finns allt från krimskrams till riktigt vettiga prylar.

Min mamma har en speciell relation till mattor. Alltså hon ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR mattor. Det är nog det näst bästa efter hennes familj typ….. 😂 Återigen, ni som följer mig på Instastory vet hur mycket hon älskar dom.

Haha! När vi åkte till fjällen över jul tog hon med sig två röda ryamattor för det skulle vara juligt. Jag blev helt tänd på idén så när dom Åke in till Falun bad jag mamma köpa en matta till mig, hon blev ju helt exalterad bara av att få köpa en matta, skit i till vem liksom. 😂😂😂 Hon köpte 2 jättefina till mig sommvi hade i stugan.

Så kul när jag skulle ta den här bilden, sa till mamma och ducka lite då hon syndes i spegel . Tänkte om hon inte ville det.

Hon bara:

OK! 👍🏼

Alltså, dessa tofflor! Hur söta? Varför köpte jag dom inte för? Måste dit imorgon och köpa dom, vem vill liksom inte ha renar med guldiga horn på sina fötter? Alla! 😀

Här är det ”Förväxlingen” på TV:n. Är det de programmet på TV:n så avstannar precis allt här hemma. Det slutas byggas skåp kan jag meddela. 😂 Jag som inte hängt med i den här serien sitter här med dig istället. 😅 Har du tittat på den?

Nu börjar jag känna mig riktigt pömsig, så trött och skulle gärna bädda ned mig i vår renbäddade säng.

Hur skönt är inte det? Älskar rena lakan. Vi har en aningens mängs kuddar i sängen alltså. Jag ÄLSKAR kuddar. Jag själv sover nog med 4-5 stycken. Räknade dom idag…. 13 stycken. Vidskeplig som jag är så måste jag lägga till en till tror jag så det inte blir otur. Förlåt, jag är en riktig tönt! 😂

Hörni, ha en fin kväll nu! Natti natti!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers