VardagenVerkligheten

Nattugglan här

Halloj!

Känns som klockan är 11 på kvällen för mig just nu. Kan inte ens fantisera om att jag skulle behöva dra iväg nånstans nu. Typ på någon träning eller ett möte, jag skulle vara en sån jäkla zombie. 😅 Beundrar er som tränar utanför dörren kvällstid under vinterhalvåret. Inte nog med att man är trött som en gnu, det är läskigt också.

För något år sen när vi bodde på stan, ja då gick jag ut och gick 4-5 på morgonen på vintern. Minns att en del frågade hur jag vågade och jag tyckte det var så konstigt…. tills nu…. jag kan ju för fasen inte ha varit klok! Hur vågade jag? Minns en lördagmorgon när jag var ute och sprang på 3 dyngfulla snubbar…. då var första gången som jag kände mig lite rädd. 3 fulla snubbar, jag själv och klockan är 04.30 på morgonen. Inte en kotte ute. Dom var nog dock för packade för att ens reflektera att jag mötte dom, men gissa om jag knöt näven i fickan och tänkte hur snabbt jag skulle springs ifrån dom?!

Idag satt jag och skrev och planerade lite i min kalender. Minns du att jag skrev om den förut? Försöker att redan nu börja planera loven framöver. Vi är så fett dåliga på framförhållning jag och Tony. Det mesta vi kommer på ja det brukar vi alltid i sista minuten. Nu tänkte jag vi skulle vara lite försigkomna.

Dagens citat var härlig! Ligger mycket i de orden. ❤️

Jag har också blivit knådad av våra lilla massagekudde. Riktigt skönt för en öm nacke.

Gjorde så god soppa åt oss till lunch idag, det ska du få recept på imorgon. Så sjukt gott! Tony som varken brukar äta kikärtor, kokta morötter eller tomat åt och slurpa medan han högt sa ”Fyfan vad gott det var!” Yeeeeeey!! Mitt mission i livet är att få honom att äta mer av allt och våga prova då han är så extremt känslig och kräsen. Idag lyckades jag riktigt bra! Tallriken var renslickad nästintill. 😬😅

Nu ska jag ta kväll, tack för du läser här inne hos mig. Lämna gärna ett litet avtryck på det lilla hjärtat så jag vet att du varit här. ❤️

Ha en fin kväll!

Kram Nina

Kommentarer

    1. niinis
      niinis

      Soppan kommer idag på eftermiddagen. Kudden är från Rusta, dessvärre slut men det skulle finnas någon lite liknande. 😀👍🏼

Visa alla 10 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers