GodnattVardagen

Drömmer…

Gokväll älsklingar!

Ja för en annan som gärna skulle somna för natten redan vid 16 tiden är det seeeent nu. 😂 Rena rama uppesittarkvällen. Idag har jag druckit 78 liter vatten känns det. Försöker mota ut viruset ur kroppen.

Så många i mitt flöde som är utomlands just nu. Fantastiska resor till Thailand och världens alla hörn. Mitt i mörkaste Januari så är det kanske inte konstigt att man längtar efter ljus och värme?

Här på bilden står jag på stranden på Mallis förra året. En av de absolut härligaste resor vi gjort, vi var där hela konkarongen och allt var verkligen perfekt. Jag har fortfarande live-cam appen från vår strand installerad på min telefon. Brukar kika in där ibland och kolla hur dom har det? Kollade nu och det var kööööööölsvart! 😂 Utomlands är det så festligt för solnedgången går så sjukt snabbt. Man går in på toa och kissar när det är ljust och så kommer man ut då är det mörkt, typ så.

Sangria, öl och slush händerna fulla! ❤️ Vi hade ju all inclusive och pumparna öppnade klockan 12. Jag har lite svårt att dricka alkohol mitt på dagen, men inte Tony. Han ääääälskade de där pumparna. 😂 Dock så sa han att det inte kunde vara så mycket alkohol i det för han kände aldrig av något.

Just nu är det 14-15 grader varmt på Mallis så ska man ha värme nu är det längre man måste flyga. Iiiiuhhh….nej tack! 😅 Har ju varit duktig och flugit en del nu, men kan erkänna att bara tanken på att flyga till Thailand eller annan långresa får mig att vilja kräkas av skräck. Fifasen! Jag ryser… jag kommer förmodligen aldrig komma till Thailand så lika bra och intala sig att det är skit där. Hahaha…. 😂 Vet att man kan mellanlanda i arabemiraten men start och land är ju en av grejerna som gör att man är skräckslagen. Vilket dilemma. 😪

Nu ska jag kolla vidare på Efter Fem på fyran. Skrev med Tilde dagen innan det skulle sändas första gången och peppade henne lite då hon var lite spänd. Men alltså, hon är såååå grym ju. Naturlig, genuin och så varm….precis så som hon är på riktigt. Fina Tilde! ❤️ Här har vi på det programmet till matlagningen, helt perfekt, gillar det massor. Lite som nyhetsmorgon fast det är lite ”lättare” på något sätt.

Hörni, nu ska jag ta kväll. Får se hur länge jag håller mig vaken ikväll, ska bli intressant att se? 😅

Ha en skön kväll nu!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Sandra

    Min flygskräck blev botad en gång i tiden tack vare en resa till just Thailand. Misstänker att det beror på att jag satt på planet så pass länge utan att något hände. Och efter det var kortare sträckor ingen big deal 😁

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers