GodmorgonHus & Hem

Gnugga inredningsknölarna

Godmorgon vänner! 💕

Ja men fifasen, allvaret är igång. Vill knappt tro att det är sant. Helt klart är det ju så att det är svårare att komma igång ju längre ledighet man haft, så känner i alla fall jag. Seeeeegt som helskotta måste jag säga. Saknar redan Tony som åkte för en timma sen. Känns så tomt på något sätt. Tur jag har Milo hemma en dag till, skolan har planeringsdag nämligen så en dag till med slapp. Han ska hälsa på f.d grannen idag som är han bästaste kompis. Ett bra avslut på hans lov också.

Själv så ska jag jobba såklart. Sedan ska jag ta tag i hemmet idag. Så mycket som ska fixas. Bl a så vill jag göra i ordning en liten ateljé till mig där jag kan ha alla mina målargrejer.

Sen vill jag göra i ordning ett kontor här hemma också. I min walk in closet finns numera en dator, ni vet karlar…. ”Jo men här blir dator bra Nina, här kan den stå!” Min walk in closet med mitt sminkbord är inte längre en sån. Den förvandlades till en spelstudio typ. Skärm, hörlurar, tangentbord och skit som stör på mitt sminkbord. Nu när han inte längre är hemma kan jag ta tag i det. Hehe….

Jag startade idag ett hälsosammare liv också. Brassade den HÄR enkla smoothien som är både mättande och god. Sen blev det en skiva av min nyttiga havrelimpa (dock så bytte jag ut vaniljyoggin mot naturell yoggi) med skinka och gurka på och så en kopp kaffe.

Nä men faaaaaaasen. Kroppen skriker ju nu när man behandlat den som skit ett tag. Man sover sämre, magen är i olag sen känner jag mig alltid mer orolig när sockerintaget är högt. Idag tog jag tag i det. Senare idag ska jag ge dig tips på 5 nyttiga frukostar att starta dagen med.

Rosorna på bordet här i vardagsrummet har vissnat så när på den här som kämpat vidare. Men idag ska den kastas. Ni vet väl att torkade och vissna blommor inte är bra för energin hemma? Enligt Feng Shui sägs det stoppa energiflödet så sånt måste ut…. 😀

Funderar på om kontoret ska få vara här uppe på loftet? Loftet är nämligen en så lugn plats här hemma, det är harmoniskt och skönt där uppe så där skulle säkert ett kontor vara bra. Det som liknar den ateljé jag redan har är också där uppe. Måste gnugga mina inredningsknölar på hur jag ska få till det där uppe. 😀

Nu ska jag plocka undan frukosten här och sen måste jag sätta mig med jobb. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers