Hus & Hem

Nytt hemma

Något jag verkligen skulle vilja är att sitta mer uppe på vårt loft. Jag älskar vårt loft, det är verkligen ett sånt härligt lugn där uppe. Man blir alldeles trygg i kroppen när man sitter där. Älskar det så det är lite sund att det inte används så mycket.

Man kan tro det är jobbigt att kånka upp grejer till middagar och sånt, men med en stor bricka så ääääär det inte så träligt faktiskt. Har ju haft några middagar där uppe och då har det gått jättebra.

Till i vår nu ska vi sitta där oftare, det bestämmer jag här och nu. 😀

Jag håller som bäst på att planera att göra om i vårat sovrum. Det ska målas om och så vill jag inhandla lite nytt in dit för övrigt. Vill bl a sätta upp en skena där jag ska hänga tyg över en hel vägg. Vill få det sådär överdrivet mysigt. Tänkte säga hotellkänsla men det säger jag inte, mer myyyyyys. Sen är jag ju sugen på en heltäckningsmatta alltså. Vårt sovrum är inte så stort och jag tänker att det skulle verkligen mysa till det rejält med en heltäckande matta. Men tänk om katten spyr på den är det enda jag kan tänka på…. 😂

Jag vill också satsa lite extra på vårt matbord på loftet. Göra mysigt och härligt där för middagar som vi ska ha där framöver. Soffan och vardagsrummet behöver också lite nytt. Vill bl a byta ut våra vardagsrumslampor till hängande lampor, det skulle vara sååå fint!

I hallen ska jag sätta för där vi har kläder hänger, där är det öppet idag och ger ett lite rörigt intryck tycker jag. En ny rolig hallmatta skulle göra massor för första intrycket när man kommer in också.

Har satt ihop lite visionboards här för lite nytt som jag skulle vilja ha här hemma.

Ljusslingan (59% rabatt) är verkligen en toppenbra grej att t ex duka med. Så fint att lägga fram på fredagsmyset eller när man har middagsgäster.

Roskudden (67% rabatt) var bara såååå fin! Snacka om piff i soffan.

Pläden (67% rabatt) skulle passa fint i vår gråa soffa, plädar och kuddar kan man typ inte få för mycket av!

Dörrmatta (53% rabatt), men hallå, går det ens att få en snyggare dörrmatta liksom? ÄLSK!

Fönsterlampa (50% rabatt). Så härligt när man får byta ut det man hade innan julpyntet kan jag känna. Så sugen på dessa fönsterlampor hem till oss.

Dessa bordslampor (82% rabatt) skulle jag vilja ha på sängborden. Så snygga!

Sängkläder kan man aldrig få för många av känns det som. Jag har börjat gilla enfärgade mest faktiskt.

Vägghylla (47% rabatt) i mässing att ställa en söt murgröna som hänger ned på eller varför inte doftljus?

En underbar vas i plommonfärg, så fin accentfärg i ett sovrum. Matchar perfekt till puderrosa också.

Puderrosa kuddar i sängen skulle kännas helt till våren.

Älskar när man håller på att planera lite nytt till hemmet. Det är verkligen precis det man behöver när det är mörkt och kanske lite trist väder som vi har just nu. Snart ska härliga tulpaner få finnas i varenda vas här hemma. Nästa helg kör vi julgransplundring, sen blir det vår här hemma! 😀

Kram Nina

Kommentarer

 1. Helena

  Mysigt med inrednings planer! Ang tulpaner, låter er katt bli dom?? Vår honkatt ääälskar tulpaner och tuggar glatt i sig dom var än jag ställer dom. Skit tråkigt då de är så fina att ha framme på köksbordet.

  1. niinis
   niinis

   Det enda hon är intresserad av i växtväg är vår plastgran. Haha…. hon tuggar aldrig på snittblommor. Murgröna har hon försökt tugga på men har flyttat dom till en höjd där hon inte når nu. 😀

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers