Dagens TIPSMakeup & Skönhet

Bästa flytande läppstiftet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för NordicFeel

Så kul när det kommer in lite frågor från er lite då och då. Fråga på hörni, jag försöker alltid svara så gott jag kan.

Får en del makeup frågor och det är ju kul att den där makeupskolan kommer till någon nytta. Hur kul var det inte att en av er skrev till mig att jag varit vikarie till henne en gång? Jag vikarierade som lärare på Makeup skolan jag gick i nämligen. Det var sååå kul verkligen. Det hade lätt kunnat vara ett jobb jag hade kunnat jobba med. ❤️

Ja men flytande läppstift har ju kommit att bli mitt nya craving! Jag älskar dom. Jag gillar att man kan välja att ha dom helt matta eller så har man på lite läppglans uppepå så är det ett helt annat läppstift.

Jag har ett favvomärke som jag alltid köper när det kommer till flytande läppstift! Dom är helt enkelt bäst bäst bäst! Sitter superbra, lätta att applicera och såå snygga.

Nyx liquid Suede heter den mörka, färgen heter Brooklyn Thorn. Det läppstiftet har jag på mig på den här bilden med Elliot. Nu ser jag att vi verkligen har samma ögonfärg han och jag.

NYX soft matte lip cream har vi här, färgen heter Amsterdam. Jag har blandat den med lite av läppstiften ovan för att få den lite mörkare. Hade också på läppglans på den.

NYX lingerie heter det som jag har på bilden här, Baby Doll heter färgen. Jag har också använt läppenna på den här bilden för att vidga läpparna lite. Det här läppstiftet använder jag jättemycket. En fin vardagsfärg sådär.

Det absolut bästa bästa bästa läppglanset har vi här. Clarins instant light heter det, och min favvofärg är Apricot Shimmer. Det här glansen har jag i flera olika färger….men otroligt nog så har jag tappat bort alla just nu. Måste göra en insats med att leta för jag är verkligen beroende av det här glansen. Doftar gott, sitter bra och är vårdande, så jag använder mitt som lypsyl kan man säga. 😀

Manuela, hoppas du fick lite bra tips på läppstift nu!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Masale

    Åh vad kul. Jag tänkte fråga om du inte kan göra tutorials på hur man sminkar sig när man passerat 40? Alltså….vad som gör att alla små rynkor inte syns, och lite med contouring os.v….man ska väl inte ha ögonskuggor med glitter i o.s.v.? Det hade varit kul att se, och läsa om, men framförallt lära sig 🙂 Tack för en bra blogg. Läser varje dag 🙂

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers