Bioeftermiddag

Halloj!

Jag är fortfarande vaken, galet va? Fifasen, känns som det varit natt i en herrans massa timmar redan. Ska strax gå och lägga mig men ville skriva till dig innan.

Idag brassade vi till Mall of Scandinavia för att gå på bio. Vi hade velat se Aquaman men det blev Bumblebee istället.

Alltså deras godis och snacksavdelning går inte av för hackor! Går man hit och vill hålla igen kan man ju ta på sig skygglapparna när man passerar det här stället.

Vi fick med oss några påsar in. Känns som att nu bara kör man och struntar i allt vad hälsosamt heter…. några dagar kvar på ledigheten, sen får vi nog skärpa oss lite.

Min sötis! ❤️

Alltså, var man inte kär i Bumblebee redan innan så kan jag säga att nu är man redigt kär i den alldeles fantastiska roboten. Vi älskade filmen allihopa….och Bumblebee.

Trött och lite hängig mami. Hostar som fasen nu, usch…. kiss i byxan hostar liksom. Inte skoj alls. Ska dricka lite honungste här nu innan jag ska lägga mig.

Natti natti finisar!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Manuela
Manuela
5 years ago

Hej Nina. Har du något tips på ett bra flytande läppstift? Är på jakt efter ett nytt men inte vad jag ska välja riktigt, så kom jag att tänka på att du ju är sminktipsens drottning god fortsättning och tack för att du är du ❤️

Nästa inlägg

Livet som kvinna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x