Dagens SMINKTIPS

Såhär ser du piggare ut

Nu behöver i alla fall jag en jädrans massa tips på hur man ser lite piggare ut. Jag är både blek och glåmig med en sån härlig mörk färg runt ögonen som gör att man ser både trött och sliten ut. Är jag helt osminkad, ja då skulle någon lätt kunna fråga om jag var sjuk.

Mitt första tips som är A och O när det kommer till de mörka ringarna runt ögonen är concealer. Concealer är det som man täcker med. Man kan täcka finnar, mörka partiet eller andra ojämnheter med en sån.

Här ser ni lite vad jag menar (jag har lite foundation på bilden också). Det som är mörkt, lite rödaktigt och glåmigt kan man alltså täcks riktigt bra med just concealer. Denna är en favorit – detta är Eazy cover all mix. En concealer som täcker allt. Den rödaktiga till vänster täcker allt blåaktigt. Som de mörka i inre ögonvrån t ex. Den grönaktiga täcker allt rött. Runt ögon t ex eller annan rödhet i ansiktet. Den beigeaktiga täcker skönhetsfläckar, ojämnheter osv. Världens bästa!

Nästa tips är för att boosta på piggheten lite. Jag har alltid ljus skugga runt hela ögat när jag sminkar mig som bas. Det fick vi också lära oss på makeupartist utbildningen.

Tre perfekta skuggor som är matta. Jag brukar också applicera ljus skugga längst in i ögonvrån när jag vill att ögat ska ”poppa” lite så man ser lite piggare ut. Denna heter ”Trio Flash Matt”.

Nästa tips för att känna sig lite levande och fräsch och inte så glåmig är rouge. Alltså denna gåva från ovan säger jag. Snacka om att hosta igång en vinterblek tant alltså!

Här har du två superschyssta produkter som ger det där fräscha lite mer blossiga intrycket. ”High tech tellus” (högst upp) är en highlighter som ger dig fantastisk lyster. Funkar på flera sätt…. som highlighter eller som ögonskugga. Kombinera med rougen (längst ned dom heter ”Blush cherry”) så har du en garanterat fräsch look!

Just nu har Campadre ett jätteerbjudande genom en stor lagerrensning på massor av smink, bl a allt detta ovan och det är tidsbegränsat. Spring in HÄR och kika vetja!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers