Godnatt

Himlen brann

Hej älsklingar!

Är ni också i ingenmansland som jag är? Dagarna flyter ihop, mycket soffhäng och känslan av att man inte riktigt vet vad man ska hitta på dyker in hos mig lite då och då. Well, jag jobbar, men ändå så är man ju ”ledig” då familjen är hemma.

Idag bestämde vi dock att vi måste ta oss ut ur huset i alla fall. Tur att exet dök upp och fick oss upp ut soffan. Halva har tammefasen vuxit fast på min ena skinka. S O M jag har nött denna soffa denna ledighet. Jag äter i den, jag sover i den, jag vilar i den, kollar film i den.

Såhär såg det ut idag t ex. Fötterna i knät, fotpill och film. Alltså den kombon…. halleluja! Jag har ju infört en form av taktik för att få fotpill. När han är tillräckligt inne i filmen så smyger jag in en fot eller två och då börjar han pilla helt automatisk. Behöver inte ens fråga. Tips tips ifall du gillar fotpill.

När vi satt där och kollade film så kom solen och lyste så fint in vid takfönstrena. Älskar det här ljuset hemma.

Granen glittrade också fint där i solen. Dock så verkar stjärnan börjat ge upp…. man har ju inte direkt pillat så mycket med julgranen efter jul. Nu står det mesta pyntet och jag struntar i det mer eller mindre. Börjar det vankas krispiga tulpaner tro? 😜

Sen kom vi äntligen ut ur soffan och huset. Exet Magnus ville ha sent lunchsällskap så det fick han.

Efter det så gick vi till kyrkogården för att tända ljus hos Linda. Kyrkan stod så maffig där.

Jag tände två gravljus på hennes grav, pratade några ord med henne och sen gick vi runt och kikade. Milo hade massor med frågor och funderingar så det var nog bra att vi dröjde oss kvar.

När vi kom dit var han lite orolig och tyckte det var läskigt. Men efteråt så sa han t.o.m att det var riktigt kul att gå på kyrkogården.

När vi var på väg till bilen såg jag att himlen brann. Det kändes så fint på något sätt.

Nu är jag sååå trött, jag har ju varit vaken inatt så nu börjar det bli lite segt här. Hoppas du får en mysig kväll.

Kram Nina

Kommentarer

  1. carina

    Jag hoppar gärna fotpill,har lite fobi mot fötter,även mina egna. Däremot älskar jag när någon håller på i håret,skulle kunna sitta hos frissan en hel dag. När barnen var små kunde man ibland få dom att hålla på med håret,och nu sedan har jag försökt med barnbarnen,men dom vill ju inte så länge,hahaha.

  2. Anna

    Perfekta tipset för att komma upp lite ur dvalan är faktiskt att städa undan allt julpynt och passa på att städa av ordentligt! Ett riktigt röj!! Sen köper man en härlig bukett tulpaner, kanske nån ny krukväxt och ett fräscht doftljus. Bäddar rent och hänger fram rena handdukar. Det är SÅ skön känsla tycker jag! Sen kan man såklart fortsätta soffmysa men med lite förnyad energi och den där härliga känslan att man gjort massa nytta. Nu toklängtar jag till våren!!!

  3. Mikaela

    Vill bara berätta att jag bakade bullar ikväll. Tog receptet på saffransbullar med vitchoklad men lämnade bort saffran. Alltså…..heeelt makalöst goda bullar😍😍 Tack för receptet,, dessa kommer jag helt klart att göra fler gånger. Nu ska jag försöka sova, var vaken mest hela förra natten pga stormen.

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers