Happenings

Gott Nytt år!

Hej mina vänner!

Vill bara kika in till dig och önska ett riktigt Gott Nytt 2019. Vi är lite krassliga här så vi blev bara hemmavid lilla familjen och har lagat god mat här.

Bubbel och god mat handlar det om idag. Har faktiskt köpt en mindre flaska Pol Roger som vi får se om vi orkar öppna? Dricker vanligt bubbelvatten till maten nu, man är inte så sugen på alkohol när man inte är kry.

Vår meny idag:

Råraka med vispad creme fraiche, löjrom, dill och rödlök.

Ugnsbakad kyckling med pepparsås och smördegsinbakad potatispuré med chèvretäcke.

Vit chokladpannacotta med passionsfrukt.

Nu när jag skriver till dig har vi just proppat i oss varmrätten här och det var sååå gott. Är bara så mätt så det känns som jag rullar fram.

Vill tacka dig för du läser här inne hos mig, för alla klick på det lilla hjärtat, för dina inputs, för din kärlek och omtanke….. ja för att ni finns och vill följa mig helt enkelt. Utan er blir det ju ingen blogg. Ni är bäst! ❤️❤️❤️

Önskar dig det bästa och ett Gott Nytt 2019. Det ska bli ett bra år för oss alla här inne.

Kärlek till dig och kram från Nina med familj!

Kommentarer

  1. Mona

    Gott Nytt År och tack för ett bra blogg år .Maten såg jättegod ut ,finns det en möjlighet att du lägger ut recepten ?mvh Mona

  2. Svahnholmen

    Gott nytt år! Här blev det gratinerad hummer till förrätt och oxfilé med potatisbakelse och rödvinssås till huvudrätt. Mandelmussla med hallon och grädde till efterrätt!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers