FamiljGodmorgon

Kärlek

Morning älsklingar!

Idag är det söndag och ingen söndagsångest alls i detta ”ingenmansland” av dagar som grötar ihop sig i varandra. Så skönt! 🙏🏻❤️

Igår var vi ju hos farmor och farfar! Milos biologiska farmor och farfar och mina stora barns ”farmor och farfar”! Jag blir varje år rörd till tårar för deras generositet gentemot mina stora barn som ju faktiskt inte är deras biologiska barnbarn. Dock så har de aldrig någonsin gjort någon skillnad på dem, inte en endaste sekund. Från första stund jag klev in i den här stora rumlande familjen så har både jag och mina stora barn fått vara en självklarhet och alltid känt oss älskade. ❤️❤️❤️

Jag är så tacksam ända in i hjärtat för den generositet av kärlek jag och mina barn fått och för att mina stora barn fått en extra farmor och farfar som älskar dem som om de vore deras riktiga. Blir tårögd nu när jag skriver det. Vilken ynnest…..

Detta hade heller aldrig hänt om vi inte separerat, jag och deras pappa. Ser man på det så…. ja då hade jag ju inte ens haft Milo. Allt har en mening. Milo var menad för oss, det vet jag….därför behövdes en separation. Den separationen gav också oss – mig och mina stora- en stor familj. Tacksam är ordet! ❤️

Det här är kärlek i sin allra renaste form. Inte för att presenter bara är tecken på kärlek. Nej, men att det varje år på dessa vackra kuvert stått ”Farmor och farfar”.

När jag och Tony blev ett par på riktigt och vi började hänga hos Tonys mamma och pappa så minns jag hur Thedde frågade Tonys mamma: ”Får jag säga farmor och farfar till er?”

Det är kanske en av det finaste frågor man kan få som bonusfarmor? Självklart var svaret och sedan dess har de varit även de stora barnens farmor o farfar.

Vi fick en fin blomma med oss hem också. Nu ska jag försöka hålla liv i denna. Min svärmor har nämligen de grönaste fingrar man kan ha. 😀 Inte jag…. jag har ihjäl garderobsblommor t.o.m. 😅

Den stora rumlande familjen och vi åt pizza igår. Så härligt med så mycket folk. Barnen lajade och vi fick umgås och prata. Älskar när vi alla får ses ibland. ❤️

Nu ska jag göra frukost åt oss men tror jag måste åka och handla. Slut på allt i stort sett. Bra jobbat att tömma kylen i dessa juletider, men då gör vi inte annat än äter heller. 😀

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers