Sköna Söndag

Bio

Hej hej!

Ligger på soffan igen. Jag har blivit krasslig. Tony var det när vi åkte iväg över julen, trodde jag skulle klara mig men icke. Snark! Önskar i alla fall att det det går över i ett nafs, känns skönt nu att vi inte har något större inplanerat imorgon.

Idag blev vi så sugna på bio på dagen. Vi kollade runt på olika biografer vad som gick och till slut landade det på Grinchen i Västerås.

Älskar verkligen att gå på bio. Dock så har jag en förkärlek till att sova på bio. Det är så galet skönt! Ibland önskar jag man fick en kudde och en filt men då är väl risken att man somnar innan reklamen är slut ens. 😅

Lite dyrt för någon timmas sömn kanske men shit så gött det är! Ljudet från film, alla som sitter där vakna, det är inte nattetid så det ger ingen ångest och så har man sina nära och kära i närheten. ❤️

Popcorn i stora lass och en tecknad film med fullsatt bio kändes riktigt mysigt och passande för denna söndag.

Japp, det var den söndagen. Swoosh sa det så var den över. Nu är jag trött som en gnu och har en godispåse på magen som jag ska sätta tänderna i. Hoppas jag hinner äta och tugga ur innan jag somnar! 😅

Ha en mysig kväll.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers