Dagens TIPSGodnatt

Julklappar och egendesignad kalender

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Min Kalender

Hej på er!

Läser om era Julblueskänslor. Är glad att jag inte är ensam om att ha hamnat i den känslan återigen. Varje år är det samma sak så jag är inte alls förvånad, med jag trodde nog att jag var rätt ensam om det bara vilket jag absolut inte var.

Tony är inget stort ”fan” av julen så han bryr sig inte så mycket att ståhejet är över. Men jag som går all in och älskar den så mycket har ju sorg på riktigt. Men, vem säger att jag (och ni) inte får fortsätta vara i julkänslan ett tag till? Jag MÅSTE ju inte köpa krispiga tulpaner och kasta ut julen i mellandagarna som en del andra gör. Hos oss så brukar julen vara kvar till trettonhelgen och t.o.m till tjugondedag Knut. Då tror jag att vi ska ställa till med riktig julgransplundring för att suga ut det sista ur julen. Heja Julen, vi kämpar på ett tag till. 🎅🏼❤️

Jaha, vad har hänt här hemma då? Absolut ingenting idag. Jag är faktiskt lite krasslig i halsen och seg i kroppen så det har varit superskönt med en ”göra ingenting” dag. Har betat av ett par filmer. Lagat god lunch.

Blev Tom Kha Gai till lunch med risnudlar. Receptet kommer framöver.

Solen lös in så vackert uppe på loftet idag och precis när jag hämtat kameran så försvann den. Haha….. det är ofta så för mig. Vet inte hur många gånger jag rusat för att hämta kameran för något speciellt, och när jag väl är framme så är det försent. Dessutom brukar jag panga i tån i en byrå eller trampa på ett lego på vägen så allt är liksom helt i onödan och så blir jag skadad på cupen…. haha!

Kom på att jag inte berättat alls om våra julklappar. Här är en av Tonys jag köpte till honom. En snygg och enkel klocka från Gant. Den är sådär fet och stor som han gillar. Glad att han tyckte om den då den var så ”clean”. Han fick ett par skor av mig också, jag älskar att köpa skor till Tony. Har köpt massor genom åren. Det slog mig faktiskt häromdagen att han nog får ett par några ggr per år av mig. Måste bero på att jag själv älskar skor så mycket, måste rättfärdiga mina egna skoköp kanske? 🤣

Av barnen fick jag det här underbara doftstickorna från Rituals. Doften är granatäpple och vattenmelon och jag kan nästan inte hålla mig ifrån badrummet. Det doftar sååååå gott! Dessutom tänker jag på barnen varje gång jag känner doften vilket jag älskar! ❤️

Fick en fuskpäls också men den får jag visa en annan dag när jag har den på mig, den var sååå fin. Jag är jättenöjd med mina klappar, kammade även hem ett paket i julklappsspelet – vanish fläckborttagningskit. Fifasen, ett bättre paket kan man ju inte få. 😀👍🏼

Hörru…. vill tipsa dig om något härligt inför nästa år. Jag har nämligen gått tillbaka till den gamla vanliga hederliga kalendern igen. Har mycket bättre ordning på saker och uppgifter då, att spara i telefonen är inte alls min grej. Dessutom är det så sårbart med om telefonen pajar, blir stulen eller blir borttappad. Till nästa år har jag verkligen fått tag på den mest personliga almanackan som jag själv fått designa.

Framsidan blev såhär. Ett peppande citat på framsidan så jag alltid blir påmind. Jag älskar ju citat av alla de slag.

Man får välja allt från bilder till text, ja t.o.m spiralfärgen och gummibandet runt kalendern.

Mitt namn inuti kalendern dessutom. Här kan man fylla på med det man vill. Jag tyckte det blev snyggt och enkelt med bara namnet.

Självklart har jag valt citat inne i kalendern också. En ny för varje vecka. Dom har jag fock inte valt själv utan de kommer automatiskt om du väljer till det.

Älskar att det finns lite rosa inuti i form av den här randen. Har också fått välja typsnitt och hur den ska vara utformad inuti. Har t.o.m lagt till ”Veckans träning” som en del i kalendern varje vecka.

Har också valt till projektblad och schema. Perfekt när man vill ha ordning och reda på allt som händer.

Såhär blev baksidan. Jag älskar min nya kalender och ser fram emot att få börja använda den. Du kan designa din egna kalender också, HÄR hittar du till deras sida.

Nu ska jag mumsa på den här till en film. Saknar dock apelsinsmaken känner jag. Vet ni, t.o.m i lilla Bjursås så fanns den underbara apelsindaimen som jag blivit helt besatt av, men jag mitt pucko köpte inte. 😬 Jaja, tror att ICA maxi har. Kanske värt att bunkra ifall de bara är någon vinteredition?

Ha en mysig kväll nu finisar.

Kram Nina

Kommentarer

  1. Amanda

    Kolla på Coop! På Coop i Falun säljs daimapelsin-påsarna för 10kr/st, galet! Tänkte på dig idag när jag såg det ☺️😊

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers