GodmorgonJulen 2018

Fjärde advent i stugan

Godmorgon älsklingar!

Vi har dan före dopparedan och det börjar så sakteliga att ljusna här. Jag har sovit så sjukt mycket så jag nästan skäms. Är glad att jag har förmågan att ibland sova ”igen” massor av förlorad sömn även om man inte kan det.

Det värsta är väl att det slår över och ger känslan av att man sovit för mycket och blir lite trött därför. Skulle kunna sova lite till nu efter frukosten. 😵😅

Ja som sagt, jag tog ju med mig lite julpryttlar så vi skulle få lite julkänsla även här i stugan. När det kändes lite ”too much” att ta med sig hela granen så fick den här lilla följa med. Nu är den pyntad med ljusslinga och lite kulor. 😀

Här har vi tänkt det fjärde ljuset på morgonen. Vi har ätit frukost jag och Milo och haft sådär riktigt mysigt igen. Han har inte sagt ett ljud om sitt TV-spel som fick stanna hemma. Så skönt!

Duken som ska ligga på vårt julbord imorgon hänger över stolskanten. Amaryllisen kommer nog slå ut lagom till vi ska sitta runt vårt bord och äta imorgon.

Imorgon så är det julfirande mellan 13-15 med jultomte och hela konkarongen. Imorgon på morgonen kan man lämna julklappar i receptionen så kommer jultomten sen dela ut dem till barnen. Så mysigt!

Idag kommer mina stora barn hit. Wieeeeee….. lycka! ❤️❤️ Vi ska gå iväg och åka skidor direkt på morgonen för sen har jag fullt upp med resten av fixet inför imorgon. Eller fullt upp är det kanske inte, mer att jag vill att så mycket som möjligt är klart till imorgon så man bara kan njuta av dagen.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers