Dagens TIPS

Nyårsoutfit

Har ni börjat kika på outfit till nyårsafton än? Inte jag, men det är en av årets högtider som man verkligen vill snofsa till sig lite extra. Här ett litet collage med lite smått och gott. Snygga klänningar bl a.

Klänning 1 // Klänning 2 // Klänning 3 // Klänning 4 // Klänning 5 // Skor // Glitterögonskugga // Nagellack

Om några dagar ska jag också visa lite enkla knep att locka håret lite roligare sådär inför nyårsfirandet. Har du några önskemål får du gärna skriva ned dom!

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers