HelgenVänner

Lovely

Hallihallå!

Nu så är vi på väg hem igen. Vi var hängt hemma hos svärisarna idag. Skidorna på TV:n och jag snarkande i deras soffa. Så skönt!

Det blev en supertrevlig dag/kväll i storstan med så jädrans härligt sällskap. Högt i tak, god mat och många trevliga samtal. Vi fick dessutom lära känna nya människor som visade sig vara hur härliga som helst.

Vi bodde på Story Hotel som verkligen ligger mitt i smeten. Så coola rum. Kolla in väggen bakom sängen bara.

Å igen har jag hittat kuddar som var som vilken fluffig dröm som helst. Nu börjar ett frenetiskt letande. Ska börja med att mejla hotellet och se om de går att köpa direkt av dem, annars kanske det finns en återförsäljare. Måste HA!

På väg till restaurangen vi skulle mötas på.

Vi hade bord på Konstnärsbaren där vi blev bjudna på lunch. Jag fick njuta av en alldeles underbar pocherad torsk, bland den godaste fiskrätt jag ätit. Wow alltså! Har du möjlighet så åk dit och ät den fisken…..

Efter den flera timmar långa lunchen gick vi förbi Riche där vi sprang förbi Tanja med sällskap. Det är genom Tanja som vi lärt känna dessa människor.

Efter Riche och lite ombyte på hotellet körde vi avsmakningsmenyn i Noppes källare. En riktigt lyxig afton med godast tänkbara mat och sjukt härliga människor. Att vara 46 år och få lära känna nya människor är en ynnest. Så otroligt generösa, äkta och fina utifrån och in. Glad i hela magen.

Idag har vi varit lite trötta i mössan, jag sover alltid som en kratta när jag druckit alkohol också så det blev inte många timmar inatt. Längtar till soffan därhemma. Det lär inte bli många knop gjorda idag, en godispåse på magen och TV.

I veckan ska det börja packas för fjällen. Behöver köpa nya pjäxor till Milo och så behöver hela familjen ryggskydd. Vi har inte haft det tidigare men det är ju en bra investering om nåt. Ska googla lite nu och se var man kan hitta dom. Sitter du på ett par barnpjäxor i stl 34 och vill sälja kan du väl hojta till?

Ha en mysig kväll nu!

Kram Nina

Kommentarer

  1. niinis
   niinis

   Nä, det var precis smetfullt i Sälen och Stöten, dessutom vill stora barnen hem på juldagen då det är årets fest (vad annars?) så vi behövde vara närmare. Vi ska till Bjursås som ligger en bit ifrån Falun. 😀 Kram och tack för du läser här inne hos mig! ❤️

 1. camilla

  har du kollat sporthyra.se? det finns i Västerås och där kan man hyra hel säsong eller fåtal dagar. funderar själv på att testa deras utbud 🙂 ha så mysigt i fjällen!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers